Maison Culinaire

Dinerbon Oldenzaal Maison Culinaire
Adres
Kerkstraat 18
7571EE Oldenzaal
Telefoon
0541 299 714
Dinerbon Oldenzaal Maison Culinaire

Zin in een malse tournedos, gegrilde zalmmoot, of vegetarische pasta in een van de oudste panden van Oldenzaal? Dan bent u bij Maison Culinaire aan het juiste adres! Het restaurant bevindt zich in een historisch gebouw dat omstreeks 980 is gebouwd. Het bijzondere pand diende onder andere als stadhuis, rechtbank en zelfs als gevangenis. Dit laatste ziet u terug in de nog altijd aanwezige gevangenisdeuren midden in het pand. Kortom, een unieke bestemming voor een avondje uit met uw Dinercheque!

Chefkok Dominic Mählmann opende het sfeervolle restaurant in mei 2016 en verwezenlijkte daarmee zijn ultieme droom van een eigen a la carte restaurant. Zijn passie voor het vak vindt u terug in de ambachtelijke gerechten die zijn bereid met verse producten van hoge kwaliteit. De menukaart bestaat uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten die u meenemen in Franse sferen. Drinkt u daar graag een wijntje bij? Dat kan! In ruil voor uw Dinercheque kunt u ook kiezen uit een drie of vier-gangen wijnarrangement waarbij u bij elke gang wordt verrast met een bijpassende en smaakvolle wijn. Het vriendelijke en attente personeel legt u graag in de watten en zorgt ervoor dat u met gebruik van uw Dinerbon een onvergetelijke avond beleeft.

Benieuwd naar deze heerlijke gerechten in dit bijzondere historische pand? Van woensdag tot en met zondag is Maison Culinaire geopend aan de Kerkstraat 18 in Oldenzaal. Kom snel langs of maak een reservering. Vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10