VINDOM Wine Bar & Great Food

Dinerbon Oldenzaal VINDOM Wine Bar & Great Food
Adres
Plechelmusplein 14
7571 EG Oldenzaal
Telefoon
0541 53 59 59
Dinerbon Oldenzaal VINDOM Wine Bar & Great Food

Wilt u graag iets leuks en unieks beleven met uw dinerbon? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U kunt namelijk met uw dinercheque wijn gaan drinken bij VinDom in Oldenzaal voor een bijzondere beleving. In deze bijzondere wijnbar wordt voor u een glas wijn uitgezocht dat perfect past bij u, bij de sfeer van de avond en bij het moment. Om dit goed te kunnen doen, dat vergt veel kennis, en dat hebben alle medewerkers van VinDom dan ook. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende soorten, smaken en herkomst van de wijnen die er worden geschonken. U gaat op deze manier niet meer gewoon gezellig een wijntje drinken, maar u beleeft echt een (smaak)sensatie!

Bij de heerlijke wijnen die er bij VinDom worden geserveerd kunt u met uw dinerbon ook iets lekkers te eten bestellen, bijvoorbeeld een van de heerlijke kazen of een plankje met diverse charcuterie. Ook staan er op de kaart kleine Italiaanse gerechtjes die u kunt eten bij uw wijn, want drinken op een lege maar dat is voor niemand aan te raden!

De inrichting van VinDom Winebar & Great Food is modern en knus tegelijk. De stenen muren steken leuk af tegen de moderne stoelen en lampen, waardoor een bijzondere en huiselijke sfeer ontstaat. Zo kunt u alle drukte van de dag weer vergeten en even helemaal tot rust komen met uw lekkere hapjes en de wijn. U vindt dit bijzondere wijnrestaurant aan het Plechelmusplein, waar u warm zal worden onthaald door de bediening wanneer u voet zet in het restaurant met uw dinercheque.  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10