Little River Café

Dinerbon Olst Little River Café
Adres
Fortmonderweg 17
8121SK Olst
Telefoon
06 16237542
Dinerbon Olst Little River Café
Dinerbon Olst Little River Café

Bij Little river Café geniet je met Fair-trade en biologische gerechten aan de prachtige Ijssel

Hecht je veel waarde aan Fair-trade en biologische gerechten, producten uit de regio en eerlijke en verse producten, dan is een reservering met een dinerbon bij Little river Café echt iets voor jou. Dit restaurant biedt een geweldig uitzicht over de prachtige IJssel is en is een fijne locatie waar je heerlijk met je dinercheque kunt ontspannen in de zon. De locatie is erg ruim opgezet en ligt direct aan het water. De producten zijn in de meeste gevallen Fair-trade en biologisch en de hapjes zijn met veel zorg voor je voorbereid.

Little river Café werkt met producten van lokale leveranciers

De eetbare bloemen, slasoorten en bladgroenten komen van Grow Local uit Deventer, het appel- en perensap uit de boomgaard te Olst uit Aardenhuizen, de uien, eieren en aardappelen van de kippenboer uit Wesepe en het bio vlees is van loslopende dieren. En zo zijn er nog veel meer lokale leveranciers waar Little river Café mee werkt. Er worden zelfs producten gebruikt van eigen land, zoals pompoen, courgettes en verse tuinkruiden.

Een volledig verzorgde barbecue door Little river Café

Het is natuurlijk erg verleidelijk om de prachtige wateren dichtbij Little river Café te gaan verkennen. Wil je graag een stukje gaan varen, afgezet worden op een leuk strandje en daar de dag afsluiten met een barbecue? Maak in dat geval gebruik van de BBQ-boot met jouw dinerbon. Aan alles wordt gedacht, of het nu gaat om de stokbroden of het bier en de wijn. En wel zo fijn om te weten, om de afwas hoef je je geen zorgen te maken. Kies je met jouw dinercheque voor een lekkere lunch of een uitgebreide barbecue? De keuze is volledig aan jou!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10