't Veerhuys Olst (Reserveren)

Dinerbon Olst 't Veerhuys Olst (Reserveren)
Adres
Veerweg 24
8121AA Olst
Telefoon
0570-561371
Dinerbon Olst 't Veerhuys Olst (Reserveren)
Dinerbon Olst 't Veerhuys Olst (Reserveren)
Dinerbon Olst 't Veerhuys Olst (Reserveren)

Let op: Bij dit restaurant moet u van tevoren reserveren en aangeven dat u komt eten met de Diner Cadeaukaart. Dit kan via: 0570-561371

Restaurant ’t veerhuis in Olst is een prachtig restaurant aan de IJssel. Vroeger werd dit mooie pand gebruikt als wachtkamer voor de pont, en die historie voel je nog steeds. Waar vroeger de gasten soms wel uren moesten wachten tot de pont weer vertrok, kunt u hier nu in alle gemak rustig achterover leunen en u laten verwennen door het professionele team van Restaurant ’t veerhuis in Olst.

 

De inrichting van het restaurant is gezellig, en er op gericht om iedereen zich thuis te laten voelen. Bij restaurant “t Veerhuis is iedereen, altijd, welkom. Het uitzicht naar buiten toe is ronduit spectaculair. Het landschap rond de IJssel is divers en van grote schoonheid. Zo ziet u bijvoorbeeld grote schepen gestaag aan u voorbij trekken terwijl u geniet van de heerlijkste culinaire combinaties. In de zomer kunt u lekker buiten zitten onder de prachtige oude kastanjeboom.

 

Bij Restaurant ’t veerhuis in Olst kunt u terecht voor zowel lunch als diner. Wilt u genieten van de heerlijkste culinaire gerechten, heerlijke drankjes en een intieme en gezellige sfeer? Kom dan eens langs bij Restaurant ’t veerhuis in Olst! En vergeet vooral uw dinerbon of dinercheque niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10