De Wildzang

Dinerbon Ommen De Wildzang
Adres
Stationsweg 31
7731AX Ommen
Telefoon
0529 452 045
Dinerbon Ommen De Wildzang
Dinerbon Ommen De Wildzang

Ons sfeervolle restaurant is prachtig gelegen in Ommen, aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Het is een rustpunt voor wandelaars, fietsers en eenieder die op zoek is naar ruimte in een idyllisch landschap van bossen en heide met daartussen de slingerende rivieren de  Regge en de Vecht. Wij bieden u een gastvrij onthaal, ook met uw Dinerbon.

U kunt bij ons genieten van een kop koffie, een buffet, personeelsfeest of een gezellig etentje in ons zaaltje met open haard. Wij bieden u de lekkerste gerechten te midden van een prachtige rustieke omgeving. Kom tot rust in het mooie Ommen bij de Wildzang. Een diner bij ons kan wel eens de sleutel zijn tot een perfect avondje uit. Of u nou met een groep bent of romantisch met zijn tweeën, u bent bij De Wildzang in ieder geval van harte welkom. U kunt uw bezoek goed combineren met wandeltochten langs de Regge, de Vecht of een etappe van het beroemde Pieterpad. De Wildzang is een rustiek Café Restaurant en mocht het weer het toelaten dan kunt u zelfs plaatsnemen op ons uitgebreide tuinterras. Wij serveren u de heerlijkste gerechten uit de Frans-Hollandse keuken. Onze gerechten zijn echt een traktatie voor uw mond. Neem plaats met uw Dinercheque en geniet van ons heerlijke eten in een rustiek sfeer.

Hebt u dus zin om heerlijk te tafelen in een rustieke en bosrijke omgeving met ook nog eens heerlijk eten? Dan moet u zeker eens langskomen bij De Wildzang en besteed uw Dinerbon bij ons goed.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10