De Zon Hotel en Restaurant

Dinerbon Ommen De Zon Hotel en Restaurant
Adres
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon
0529 455 550
Dinerbon Ommen De Zon Hotel en Restaurant

Houdt u van uitgebreid tafelen en culinaire verassingen? Dan moet u bij Hotel Restaurant De Zon zijn met uw Dinerbon. U vindt deze sfeervolle eetgelegenheid in Ommen, pal aan de zuidelijke oever van de Overijsselse Vecht. Vanaf het terras heeft u dan ook een schitterend uitzicht over het water. Door de windschermen, parasols en terrasverwarming is het ook nog een heel erg comfortabel om hier te zitten. Geniet van een gastronomisch diner of feestelijke lunch bij De Zon! Vergeet dan niet om uw Dinercheque mee te nemen.

De keuken van De Zon wordt geleidt door chef-kok Gerhard Müller en zijn brigade. Müller was in 1998 de jongste chef-kok van Nederland met een Michelinster, dus u bent bij De Zon in goede handen. Ze maken graag gebruik van seizoens- en streekproducten, wat perfect aansluit bij de stijl waar De Zon bekend om staat: het koken met mooie Vechtdalproducten. Wat dacht u van brandrode rund van de VechtdalHoeve, hammen van de Panhof of buffelmozzarella van de familie Kelder? Geniet van een uniek diner met uw Dinerbon. Zo kunt u onder andere coquilles met spekkoek van Lardo di Colonnata en Panhofham, witlof, truffel, oysterleaves, beurre noisette van hazelnoten en een schuimige saus van Parmezaan bestellen. Een mooi glas witte wijn uit de beste Franse wijnstreken maken het af!

Het is ook mogelijk om u te laten verassen door chef-kok Müller. Bestel dan met uw Dinercheque het ‘’Menu Du Chef’’. U heeft dan keus uit drie, vier of vijf gangen. Leun achterover en laat u helemaal verzorgen door het enthousiaste bedienings- en keukenteam.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10