Restaurant Vonck

Dinerbon Ommen Restaurant Vonck
Adres
Stationsweg 29
7731 AX Ommen
Telefoon
0529 451 945
Dinerbon Ommen Restaurant Vonck

Met uw dinerbon heeft u nu de kans om heerlijk te komen eten bij het restaurant van Hampshire Hotel Ommen. Kom bij ons genieten en proef het echte Overijssel. Na een heerlijk dagje wandelen of fietsen in de omgeving van het bosrijke Ommen is het bij ons heerlijk culinair vertoeven. Kom bij ons tot rust in ons sfeervolle en gezellige restaurant.

De chef-kok van restaurant Paping maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. Kwalitatief hoogstaande ingrediënten en producten die geproduceerd zijn met respect voor omgeving en milieu. Een gerecht uit de eigen omgeving geeft een belangrijke meerwaarde. Vaak smaakt het gewoon beter! Er worden geen onnodige kilometers gemaakt en het prachtige landschap wordt gebruikt en benut. Geniet van gerechten met Vechtdal Producten en help daarmee ook het gebied in stand te houden. Naast de grote dinerkaart heeft restaurant Paping ook een kleine kaart met lunchgerechten. Kom langs met uw Dinercheque en proef Overijssel op zijn best! Een houten waaier over het plafond, het sjieke witte linnen en kleurige kunst aan de muur. Dat is het decor van ons restaurant, bij ons kunt u heerlijk dineren in stijl.  Mocht het mooi weer zijn dan kunt u bij ons plaatsnemen op ons riante terras. Geniet hier van uw hapje of drankje in de heerlijke buitenlucht.

Voor een echte culinaire ervaring in een prachtige, rustieke en unieke omgeving, dan is restaurant Paping waar u moet zijn. Uw avondje uit eten bij ons is hét perfecte avondje uit. Komt u snel een keer langs? Neem gerust uw Dinerbon mee. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10