Tea time Ommen

Dinerbon Ommen Tea time Ommen
Adres
Stationsweg 29
7731AX Ommen
Telefoon
0529 451 945
Dinerbon Ommen Tea time Ommen

Maak met de dinerbon een reservering bij Tea Time Ommen

Tea Time Ommen is gevestigd op Landgoed het Laer en leent zich uitstekend voor een romantische dag weg met je partner of voor een gezellige middag weg met vriendinnen. Iedere zondag wordt Landgoed het Laer omgetoverd tot een geweldige High Tea locatie. Geniet in Engelse sferen van al het lekkers dat Tea Time Ommen je te bieden heeft. Ieder gerecht is handgemaakt en dat proef je direct als je langskomt met je dinercheque.

Kom iedere zondag langs voor allerlei Engelse lekkernijen

Je bent er met de dinerbon bij Tea Time Ommen altijd van verzekerd dat je tal van Engelse lekkernijen geserveerd krijgt tijdens de High Tea. Denk hierbij aan muffins, sandwiches, quiches en scones. Uiteraard worden er allerlei soorten thee bij geserveerd, maar voor een kopje koffie zit je hier natuurlijk ook helemaal goed. Heeft er iemand in het gezelschap een allergie of zijn er bepaalde dieetwensen, geef dit dan gerust door aan het enthousiaste team van Tea Time Ommen. Er wordt graag met je meegedacht en je geniet met de dinercheque altijd van een High Tea waar iedereen van kan eten.

Kies uit een van de twee shifts als je op zondag een bezoek brengt

Als je op zondag met je diner langskomt voor een High Tea, heb je bij Tea Time Ommen de keuze uit twee verschillende shifts. Je bent daarom van harte welkom tussen 12.00 uur en 12.30 uur en tussen 15.00 uur en 15.30 uur. Iedere shift heeft een duur van ongeveer 2,5 tot 3 uur. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus het is verstandig om op voorhand even een reservering te maken. Je geniet van de goed verzorgde High Tea in een sfeervolle ruimte die grenst aan de prachtige tuinen. In totaal is er ruimte voor ongeveer 60 personen en bij zachte temperaturen kun je er ook voor kiezen om buiten van de High Tea te genieten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10