VechtdalFood Catering

Dinerbon Ommen VechtdalFood Catering
Adres
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon
0529 455 550
Dinerbon Ommen VechtdalFood Catering

Bent u van plan om binnenkort een feest te geven of heeft u de verantwoordelijkheid voor de organisatie van een evenement? Wilt u graag dat het eten op uw feest of evenement tip top in orde is en dat u zich daar niet druk over hoeft te maken? Dan is het een goed idee om een leuke en originele cateringservice in te huren. Het goede nieuws is dat dit nu ook mogelijk is met uw dinerbon. Dit is weer net even een andere manier om de dinercheque die u heeft ontvangen te besteden. U kunt natuurlijk ook uit eten gaan in een leuk restaurant, maar wanneer u een evenement of feest op de planning heeft staan is catering wellicht een veel waardevollere bestedingsmogelijkheid voor u!

Een van de kwalitatief hoogstaande en creatieve cateringservices waar u met uw dinerbon terecht kunt is VechtdalFood Catering. Bij VechtdalFood Catering kunnen ze u de volledige culinaire verzorging van uw feest of evenement uit handen nemen. Ook wanneer u nog een locatie zoekt voor uw feest dan kan VechtdalFood Catering u verder helpen! De chef-koks van VechtdalFood Catering gebruiken lokale en regionale kwaliteitsproducten met een authentieke smaak. Gerhard Müller en Nick van Swaal bereiden bij u thuis of bij u op het werk de meest exclusieve diners en lunches. Ook geven zij kookclinics op leuke locaties in de natuur. Een paar keer per jaar worden er door VechtdalFood Catering bovendien ludieke PopUp diners georganiseerd in het Vechtdal.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die u bij VechtdalFood Catering heeft met uw dinercheque? Neem dan contact op en bespreek al uw wensen voor uw perfecte feest of evenement!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10