Eetcafe Radboud

Dinerbon Ootmarsum Eetcafe Radboud
Adres
Oostwal 6
7631 EJ Ootmarsum
Telefoon
0541 - 291037
Dinerbon Ootmarsum Eetcafe Radboud
Dinerbon Ootmarsum Eetcafe Radboud
Dinerbon Ootmarsum Eetcafe Radboud

Sinds 2004 is eetcafé Radboud in Ootmarsum uw locatie voor een heerlijke lunch, diner of borrel in omgeving Twente. Geniet tijdens uw weekendje weg of midweekje fietsen in het Twentse natuurschoon van ons knusse restaurant of ons mooie terras. Uw Dinerbon is ook welkom!

Het eetcafé ligt in het centrum van Ootmarsum, is gemakkelijk te bereiken en heeft gratis parkeergelegenheid. Ons café past in de rijke historie van het dorp, waar bisschop Radboud uit Utrecht veel heeft betekent voor de kansarmen. Naast een eetcafé is er ook een straat naar hem vernoemd en zijn de radboudzalen geplaatst. Geniet in de omgeving bijvoorbeeld ook van de beeldentuin van Ton Schulten, meerdere galerieën en museum het Tijdhuis.

In onze gerechten proberen wij zoveel mogelijk biologische producten streekproducten te gebruiken. Wij serveren naast een doordeweeks-menu en een eindeweeks-menu ook twee verschillende Twentse menu’s. Daarnaast kunt u bij ons genieten van vegetarische gerechten en pannenkoeken. Voor het dessert serveren wij ijsproducten en typisch Twentse desserts zoals Pearendessert en gaetkenspankook.

Naast ons restaurant ligt onze bed&breakfast de Stadskamer. Als de hotelgasten hun ontbijt nuttigen kunt u bij ons ook altijd een kopje koffie komen drinken. Kijkt u ook op onze website om te zien wat wij allemaal bieden. Zo geniet u naast heerlijk eten hier in de zomer elke zaterdagavond van live muziek, rond Pasen van paastradities en in de rest van het jaar van kunstmarkten, braderieën, oude ambachtenmarkten, boekenmarkten en Fashion Sunday.

Zien wij u snel met uw Dinercheque verschijnen? Wij kijken ernaar uit! 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews