Restaurant de Pastorie

Dinerbon Ootmarsum Restaurant de Pastorie
Adres
Ton Schultenplein 2
7631 BR Ootmarsum
Telefoon
0541 - 200266
Dinerbon Ootmarsum Restaurant de Pastorie

Brasserie de Pastorie in Ootmarsum, pal naast het nieuwe Museum Ton Schulten, is dè plek om heerlijk te genieten met uw Dinerbon. De Pastorie is in 2013 helemaal verbouwd en in de oorspronkelijke staat teruggebracht met een knipoog naar het jaar 1800. Ootmarsum is een schilderachtig stadje dat veel te bieden heeft. U kunt bijvoorbeeld de vele galerieën, musea en bijzondere winkels bezoeken, die u nergens anders zult vinden. Geniet van de Twentse gastvrijheid!

De grote ramen geven een ruimtelijk gevoel en maken het interieur licht en luchtig. Op het grote tv-scherm binnen kunt u live de verrichtingen van de keukenbrigade volgen, die aan het werk is in de keuken onder het restaurant. Op het grote terras op het zuiden is het heerlijk toeven, met een goed wijn en lekkere hapjes ;s middags of 's avonds met een uitgebreid diner.

De producten die wij voor onze gerechten gebruiken komen dagelijks vers binnen. Chef-kok Rick Stadnik en zijn keukenteam maken met passie alles voor u klaar. Ook zijn onze producten streekgebonden en van de beste kwaliteit. U kunt a la carte bestellen van onze kaart met heerlijke lunchgerechten, drie-uurtjes en dinergerechten. Heeft u een allergie? Vraag dan even naar onze allergenen kaart, waarop u precies ziet welke allergenen in welke gerechten zijn verwerkt. Wij gaan heel zorgvuldig met uw voedselallergie of intolerantie om.

Bij de Pastorie willen wij dat u uzelf bent, omdat wij dat ook zijn. Gastvrijheid is je welkom voelen in geheel andere omgeving, Bij de Pastorie geniet u elke dag weer van het Culinaire leven. Wij accepteren uw Dinercheque graag!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10