Binnenhof Paasloo

Dinerbon Paasloo Binnenhof Paasloo
Adres
Binnenweg 12
8378 JJ Paasloo
Telefoon
0561 - 452992
Dinerbon Paasloo Binnenhof Paasloo
Dinerbon Paasloo Binnenhof Paasloo
Dinerbon Paasloo Binnenhof Paasloo

Aan de rand van het prachtige natuurgebied ‘de Weerribben’ in het dorpje Paasloo vindt u restaurant Binnenhof. Het restaurant bevindt zich in een mooie oude hofstede op een groot erf. Het restaurant beschikt over een groot terras en een weidse tuin met speeltoestellen waar de kleine bezoekers zich helemaal kunnen uitleven. Ook binnen is het goed toeven. De ruimte is leuk aangekleed en heeft een landelijke sfeer. Denkt u hierbij aan vogelhuisjes aan de muren en mooie houten tafels! U bent bij restaurant Binnenhof het gehele jaar welkom met uw dinerbon. Omdat restaurant Binnenhof midden in de Overijsselse natuur ligt, is het de perfecte plek om met uw dinercheque te gaan eten wanneer u daarnaast ook graag een mooie wandeling of fietstocht door de vrije natuur wilt maken.

In de keuken van restaurant Binnenhof worden lekkere lunches en kwalitatief hoogstaande diners bereid met een regionaal karakter. Zo kunt u bijvoorbeeld een schnitzel van het varken bestellen met een saus van champignons of op Oosterse wijze geroerbakte kip met groente en een pittige saus. De vleesspecialiteit van het restaurant is de Black Angus Grain Fed Biefstuk met een saus van rode wijn. Heeft u meer zin in vis? Probeer dan bij uw bezoek met uw dinerbon de filet van heilbot die kort is gebakken en wordt geserveerd met een saus van groene kruiden of bestel een op de huid gebakken Noordzee kabeljauw met een saus van witte wijn.

Kom zelf alle mogelijkheden ontdekken bij restaurant Binnenhof en beleef een mooie dag of avond uit met uw dinercheque. Het team van restaurant Binnenhof hoopt u snel welkom te mogen heten op deze mooie plek in Paasloo!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10