Grand Cafe Neuf

Dinerbon Raalte Grand Cafe Neuf
Adres
Grotestraat 2
8102 CE Raalte
Telefoon
0572 352448
Dinerbon Raalte Grand Cafe Neuf
Dinerbon Raalte Grand Cafe Neuf

Grand Café Neuf heet u met uw Dinerbon van harte welkom. Ons gezellige Grand Café is gevestigd in hartje Raalte aan de Grotestraat 2. Met onze naam en de sprekende zwart-wit foto’s binnen blikken we enigszins nostalgisch terug op vervlogen tijden. Tot 1969 was op de Grotestraat 2 namelijk ‘Hotel Neuf’ gevestigd. Nu kunt u hier genieten van een lekkere lunch, mooie borrel, een kopje koffie of een uitgebreid diner. Wij bereiden van pure ingrediënten voor u de meest heerlijke gerechten tegen eerlijke prijzen. Daar voegen wij nog een flinke dosis gezelligheid aan toe, een vleugje gevarieerde muziek en een smaakvolle inrichting. Et voilà, de perfecte locatie voor de besteding van uw Dinerbon is gevonden.

Op ons dinerkaart staan vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Deze worden met zorg klaargemaakt door onze koks met enkel verse ingrediënten. U kunt a la carte van onze voor-, hoofd- en nagerechten kiezen of u laat u verrassen door de chef met ons dagelijks wisselende driegangenmenu. Naast de reguliere kaart kunt u bij ons ook terecht voor de lekkerste pizza’s van Raalte recht uit de steenoven. Bij een hapje hoort een drankje en daarom bieden wij een keur aan goede glazen wijn, speciaalbiertjes en zomerse cocktails. Voor de lekkere trek hebben wij ook een uitgebreide borrelkaart met allerhande fingerfoods.

Naast het heerlijke eten en drinken staan Grand Café Neuf ook bekend om de vele gezellige evenementen. Door het jaar heen organiseren wij verschillende feestavonden zoals Neuf Swingt en Neufs Jordaanfestival. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor zakelijke afspraken, feesten en partijen.

Graag tot ziens bij Grand Café Neuf. Neem uw Dinercheque met u mee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10