Beach Club Sibculo

Dinerbon Sibculo Beach Club Sibculo
Adres
Valkenlaan 1A
7693VD Sibculo
Telefoon
0523 859 864
Dinerbon Sibculo Beach Club Sibculo
Dinerbon Sibculo Beach Club Sibculo

Beach Club Sibculo is een toonaangevende en gewilde horecagelegenheid

Steeds meer mensen brengen een bezoek aan Beach Club Sibculo. En dat is natuurlijk niet voor niets. Met een dinerbon breng je een bezoek aan een toonaangevende en gewilde horecagelegenheid op een geweldige locatie. Wil je graag een dagje, middagje of avondje weg met je dinercheque, dan is Beach Club Sibculo bij uitstek geschikt. Als recreatieve gast haal je je culinaire hart hier zeker op. Maak een wandeling rondom het grote meer, pak de fiets voor een rondje in de prachtige omgeving of kom helemaal tot rust op het strand. Oftewel, natuur en lekker eten kun je uitstekend met elkaar combineren in deze regio. Breng je binnenkort ook eens een bezoek aan Beach Club Sibculo?

Beach Club Sibculo is gelegen aan “het Gat van Francke”

Wist je dat Beach Club Sibculo gelegen is aan “het Gat van Francke” en vlak naast Landall park “De Vlegge”? De locatie is slechts twee minuten verwijderd vanaf de N36 en hierdoor per auto uitstekend te bereiken. Met je dinercheque ben je van harte welkom voor een lekkere lunch, een uitgebreid diner of een ontspannende borrel en voor zowel een recreatieve als zakelijke aangelegenheid kun je hier goed terecht. Voor welke gerechten wil jij graag een bezoekje brengen aan de strandtent in Sibculo?

Ontdek de gezellige ambiance van Beach Club Sibculo

Bij Beach Club Sibculo staat een gezellige ambiance centraal, en dat merk je direct als je binnenloopt. Kom gezellig langs en neem plaats op het beschutte en mooie terras, waar je een geweldig uitzicht hebt over het water. Het smaakvol ingerichte restaurant is zeker de moeite waard voor een bezoekje met je dinerbon. Om zeker te zijn van een plekje op het prachtige terras, is het verstandig om van tevoren even een reservering te maken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10