Brasserie Theodoor

Dinerbon Sibculo Brasserie Theodoor
Adres
Valkenlaan 1A
7693VD Sibculo
Telefoon
0523 859071
Dinerbon Sibculo Brasserie Theodoor

Paviljoen De Vlegge, voorheen bekend als Brasserie Theodoor, vind je aan de Valkenlaan 1A in Sibculo. Het etablissement zit ingeklemd tussen het Landal vakantiepark De Vlegge en De Plas van Francke, waardoor het zowel bij toeristen als bij bezoekers uit Sibculo en omgeving een populaire locatie voor een hapje en een drankje is. Het horecabedrijf grenst ook aan een zandstrand en is voorzien van een terras zodat er zeker in de zomermaanden volop bedrijvigheid heerst. Als je het goed bekijkt biedt Paviljoen De Vlegge vier verschillende horecaconcepten onder één dak. Het is namelijk niet alleen maar een brasserie, maar ook een beachclub, een café en een snackbar. Kortom er zijn tal van opties voorhanden waar je het saldo van je dinercheque of dinerbon aan kunt besteden. Op dinsdag en woensdag is het horecabedrijf gesloten. Van donderdag tot en met maandag kun je er van 10 uur ‘s morgens tot half 11 ‘s avonds terecht.

Als je de hierboven genoemde ruime openingstijden bekijkt, zal het je waarschijnlijk niet verbazen dat je er zowel een heerlijke lunch alsook een smaakvol diner kunt nuttigen. Zo is het mogelijk om er te genieten van een kop heerlijke huisgemaakte soep met verse ingrediënten, maar kun je er ook voor kiezen om je smaakpapillen exclusiever te verwennen met bijvoorbeeld een zalmbonbon die met kappertjes en ui op een bedje sla geserveerd wordt en voorzien is van een basilicum dressing. Voor wat betreft de hoofdgerechten bij Paviljoen De Vlegge heb je volop keuze uit diverse vlees- en visgerechten. Daarnaast worden ook vegetarische gasten niet vergeten. Speciaal voor hen maakt de keukenbrigade graag een groentetaartje van zoete aardappel, gele biet, chioggiabiet en couchette klaar. Alle hoofdgerechten worden bij dit restaurant sowieso gecompleteerd met een garnituur van gebakken aardappelen, appeltjes en warme groente. Overigens is Paviljoen De Vlegge ook hét adres in Sibculo voor de liefhebbers van speciale bieren en kun je er je maaltijden voorzien van een goed glas wijn.

Wanneer je na het smullen bij Paviljoen De Vlegge de rekening gepresenteerd krijgt kun je natuurlijk gewoon het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruiken om daar (deels) je genuttigde dranken en spijzen mee te betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10