Paviljoen De Vlegge

Dinerbon Sibculo Paviljoen De Vlegge
Adres
Valkenlaan
7693VD Sibculo
Telefoon
06 40103976
Dinerbon Sibculo Paviljoen De Vlegge
Dinerbon Sibculo Paviljoen De Vlegge

Dit restaurant bevindt zich op een wel heel bijzondere plek. Direct gelegen aan het prachtige meer, midden tussen alle bedrijvigheid vinden we namelijk Paviljoen de Vlegge. Hier kunt u ook gebruik maken van uw Dinerbon of dinnercheque!

Dit is echt een familie restaurant. U kunt hier heerlijk dineren met vrienden of familie, ongedwongen en gezellig. De inrichting van het restaurant is namelijk eigentijds en toegankelijk. De tafels zijn prachtig gedekt en de deur staat altijd wagenwijd open voor iedereen. De open keuken van het restaurant staat staat centraal. Hier wordt met liefde en passie voor heerlijk eten, gewerkt aan de prachtigste culinaire combinaties. Of u nu houdt van vlees, vis of vegetarisch maaltijden: op de uitgebreide menukaart van Paviljoen Vlegge vindt iedereen wat wils! U moet bijvoorbeeld denken aan gerechten als Schnitzel met zigeunersaus, spareribs, een boerengehaktbal of bijvoorbeeld op de huid gebakken zalm. Klassieke gerechten dus, altijd met zorg bereid. Het uitzicht vanaf het terras van Pavilioen Vlegge is fenomenaal. U kijkt uit over het prachtige water, met zijn bootjes en de omringende natuur. Bent u een watersporter, of gewoon lekker aan het zwemmen in de buurt van Paviljoen Vlegge? Dan is dit de uitgelezen plek om even lekker uit te rusten en te genieten van de uitgebreide drank en menu kaart van Paviljoen Vlegge.

 

Mocht u dus een keer in de buurt zijn van het mooie Sibculo, kom dan gerust eens langs bij Paviljoen Vlegge en laat u verrassen door het behulpzame  en gastvrije personeel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10