De Bovenmeester

Dinerbon Steenwijk De Bovenmeester
Adres
Woldpoort 57
8331KP Steenwijk
Telefoon
(0521) 85 47 00
Dinerbon Steenwijk De Bovenmeester

Bent u op zoek naar een gezellig en culinair restaurant waar u met uw dinerbon terecht kunt in het gezellige Steenwijk? Dan hebben wij nu wellicht een passend aanbod voor u. U kunt met uw dinercheque namelijk komen dineren bij restaurant De Bovenmeester, een eigentijds restaurant dat is gevestigd in een oude school aan de Wolfpoort 57 in Steenwijk. Deze oude school is een prachtig vrijstaand hoekpand met grote ramen en dit geeft een unieke en prettige sfeer aan het restaurant. Het restaurant wordt gerund door Jan en Fransina Nijland, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. U kunt dan ook verwachten dat u door de bediening uitstekend geholpen zal worden bij uw bezoek aan dit restaurant met uw dinerbon.

In de keuken van restaurant De Bovenmeester werken professionals met een passie voor koken en voor lekker eten. Deze passie brengen ze graag over op u als gast en de kwaliteit van de producten en de bereidingswijze van de gerechten wordt zeer belangrijk gevonden. U kunt bij restaurant de Bovenmeester onder andere genieten van een menu van de chef, dat is samengesteld met dagverse producten van het seizoen die voor het grootste deel afkomstig zijn van lokale leveranciers. U kunt een verassende combinatie van vis- en vleesgerechten verwachten die zorgvuldig is samengesteld door het keukenteam. Wanneer u iets niet kunt of wilt eten kunt u dit uiteraard aangeven.

Het team van restaurant de Bovenmeester hoopt u spoedig welkom te mogen heten in het restaurant. Zij gaan er alles aan doen om u een onvergetelijke avond uit te bezorgen met uw dinercheque, dus twijfel niet langer en reserveer een tafel bij dit prachtige restaurant in Steenwijk.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10