De Opschepper

Dinerbon Steenwijk De Opschepper
Adres
Molenstraat 79
8331HP Steenwijk
Telefoon
0521 520739

Bij BBQ-Buffet de Opschepper in Steenwijk is het verlenen van uitmuntende service vanzelfsprekend. Ons enthousiaste team doet er dan ook alles aan om uw avond onvergetelijk te maken. Natuurlijk betekent dat dat alle gerechten van absolute topkwaliteit zijn, maar wij nemen de sfeer net zo serieus als de maaltijden. Vanaf nu kunt u ook met uw dinerbon bij ons komen eten!

In het weekend, iedere vrijdag, zaterdag en zondag kunt u genieten van ons BBQ-Diner buffet. Dit is een all-in menu, waarbij drankjes inbegrepen zijn. U kunt dan drie uur lang onbeperkt genieten van talloze hoofd-, voor- en nagerechten, BBQ-en en bier, fris en wijn drinken. Alle gerechten veranderen maandelijks in samenstelling. Bij binnenkomst kunt u beginnen met stokbrood en kruidenboter, diverse soepen, warme en koude voorgerechten, en vele salades uit onze kleurrijke salade bar. Al onze salades en gerechten worden elke dag vers voor u bereidt. Daarna kunt u onbeperkt genieten van diverse vleesgerechten zoals onze ongeëvenaarde spareribs, maar u kunt ook kiezen voor vis of vegetarische gerechten. Bij al deze gerechten worden warme en koude groenten geserveerd, evenals pasta, rijst, frites en gebakken aardappelen. Er valt dus heel veel te kiezen en dat allemaal onbeperkt!

Maar u kunt ook op dinsdag, woensdag of donderdag bij ons langskomen voor een overheerlijk drie-gangen keuzemenu. Daarbij kunt u gewoon lekker blijven zitten, want gerechten en drankjes worden dan aan tafel geserveerd. Ook dit menu is inclusief drankjes, een unicum in de regio! Kom dus voor een buffet of aan tafel geserveerd diner altijd langs bij De Opschepper Steenwijk, en neem uw dinercheque met u mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10