Woodys House

Dinerbon Steenwijk Woodys House
Adres
Scholestraat 10
8331 HS Steenwijk
Telefoon
0521-520033
Dinerbon Steenwijk Woodys House
Dinerbon Steenwijk Woodys House
Dinerbon Steenwijk Woodys House

 

Vindt u het leuk om te dineren in een restaurant met een bijzonder interieur, dat qua thema past bij het eten dat u er kunt eten? Dan vindt u Woodys House in Steenwijk misschien wel een leuk restaurant om uw dinerbon te besteden. U zal zich bij Woodys House snel thuisvoelen, vanwege de vriendelijke bediening en de leuke aankleding van het restaurant. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de muren bij Woodys bekleed met hout, en vindt u hier en daar een elandenkop aan de muur, of een plankje waarachter foto’s met bijzondere taferelen schuilgaan. Een avond uit met uw dinercheque bij Woodys House is dus niet alleen een dineren maar ook echt beleven.

 

Bij Woudus House worden alle gerechten die u kunt bestellen bereid in ‘Woody’s Lab’. Er wordt gewerkt met duurzame en eerlijke producten, waaronder biologisch vlees, duurzame vis. Ook kunt u heerlijke vegetarische schotels bestellen bij uw bezoek met uw dinerbon. Aan de kleinste bezoekers van Woodys House is zeker weten ook gedacht. Voor de kinderen zijn er namelijk speciale kindergerechten en terwijl u nog heerlijk van een dessert geniet of van een kopje fair trade koffie vermaken de kinderen zich in het speciaal ingerichte film- en speelzaaltje. Zo is een avond uit eten bij Woodys House een leuke gebeurtenis voor zowel jong als oud!

 

Lijkt het u leuk om met uw gezin, familie, vrienden, vriendinnen of collega’s te komen ontdekken welke heerlijke en eerlijke gerechten u allemaal kunt proeven in dit restaurant? Kom dan eens langs met uw dinercheque bij Woodys House aan de Scholestraat 10 in Steenwijk en laat u verassen.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10