Drostes

Dinerbon Tubbergen Drostes
Adres
Velserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon
0546 - 621264
Dinerbon Tubbergen Drostes
Dinerbon Tubbergen Drostes
Dinerbon Tubbergen Drostes

De verrassing van het Twentse platteland is Droste’s restaurant. Hier heeft de tijd stil gestaan en kunt u met uw Dinerbon echt Twents genieten. Harald en Esther Droste kozen voor de inrichting van het restaurant voor prachtige houten meubels van de wereldvermaarde Edammer ontwerper en kunstenaar Piet Hein Eek. ‘puur Hollands design zonder fratsen’. En dat past bij Droste’s. In combinatie met de open keuken krijg je bij Droste’s het gevoel dat je in een mondaine brasserie zit, maar dan op het platteland. Dit gevoel wordt nog verder versterkt door het keuzemenuconcept. Voor slechts €35,- heeft u een heerlijk menu van drie gangen die u zelf samenstelt.

Bij Droste’s restaurant wordt zoveel  mogelijk gewerkt met Twentse boeren voor het leveren van de producten. De biologische groenten worden verbouwd door Jan Niemeijer van het Groene Spoor uit Rossum. Jan houdt van de grond en de dieren die er op leven en zal nooit gebruik maken van bestrijdingsmiddelen en stikstof op zijn akkers. De vleesrunderen komen van Peter oude Luttikhuis en zijn boerderij op wandelafstand van de herberg Droste’s. Ook de varkens komen uit de buurt. Alle dieren worden bij Droste’s van kop tot staart gebruikt. Veel daarvan gaat bijvoorbeeld in de populaire stoofpotten! Chef kok Hans ter Huurne weet precies hoe hij met de pure ingrediënten overheerlijke gerechten moet maken. Hij kookt met de seizoenen mee en de menukaart verandert dus geregeld.

Droste’s restaurant is misschien nog het best te beschrijven als bistronomie. De combinatie van de eerlijke keuken, geproefd in een ongedwongen sfeer voor een correcte prijs-kwaliteits-verhouding. Met uw Dinercheque bent u van harte uitgenodigd!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10