Familierestaurant Troubadour

Dinerbon Tubbergen Familierestaurant Troubadour
Adres
Tibsweg 2
7651 KP Tubbergen
Telefoon
0546-621378
Dinerbon Tubbergen Familierestaurant Troubadour
Dinerbon Tubbergen Familierestaurant Troubadour

Familierestaurant Troubadour is een culinair trefpunt voor iedereen! Of je nu alleen, met je partner, een groep vrienden of collega's uit eten gaat, in ons restaurant is plaats voor iedereen! Troubadour ligt in het Twentse Tubbergen aan de Tibsweg bij recreatiepark ‘n Kaps. U kunt hier met uw Dinerbon terecht voor alles van een kop koffie of een lekkere brunch in de ochtend tot de borrel laat ’s avonds. Naast een restaurant is er bij Troubadour ook een indoor speeltuin, recreatie bowlingbaan en een ‘feesterij’ voor bijvoorbeeld een familiefeest, themafeest of bedrijfsfeest. Kijk voor de vele mogelijkheden eens op de website. U kunt bijvoorbeeld ook catering laten verzorgen door Troubadour of eten bestellen.

De kaart van Troubadour is zeer uitgebreid en bevat een heerlijk a la carte menu met vlees, vis en vegetarische gerechten. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkost, gebakken aardappelen, frietjes en warme groenten. Voor de kleine trek is er de kleine kaart. De menukaart is gevarieerd en wisselt met de seizoenen. Ook is er een dagelijks wisselend verrassingsmenu.  Voor groepen kan er eventueel een speciaal menu worden samengesteld. Dit moet dan wel vooraf gereserveerd worden. Met groepen is het ook zeer aan te reden een van de buffetten of het ‘walking dinner’ te proberen waarbij kleine hapjes worden rondgeserveerd. Er zijn vele hapjes en proeverijen en op warme dagen gaat buiten lekker de BBQ aan! Hier kunt u op het mooie terras van genieten.

Met kinderen hoeft u zich bij Troubadour helemaal geen zorgen te maken. Naast de indoor speeltuin is er een grote speeltuin buiten. Op onze menukaart staan diverse kindergerechten en pannenkoeken.

Komt u dus snel eens genieten van heerlijk eten in het Twentse landschap. Troubadour accepteert uw Dinercheque graag!.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10