Herberg De Klomp - De Nieuwe Ruif

Dinerbon Vilsteren Herberg De Klomp - De Nieuwe Ruif
Adres
Vilsterseweg 10A
7734PD Vilsteren
Telefoon
0529 459018
Dinerbon Vilsteren Herberg De Klomp - De Nieuwe Ruif

Herberg De Klomp, voorheen bekend als De Nieuwe Ruif, ligt middenin de prachtige natuur van Landgoed Vilsteren aan de Vilsterseweg 10A in Vilsteren. De herberg biedt drie horecaformules onder één dak. Naast een hotel is het namelijk ook een restaurant en een brasserie. Het interieur van het complex kun je typeren als klassiek en stijlvol, waardoor een aangenaam huiselijke ambiance ontstaat. Combineer dit met personeelsleden die je uiterst hartelijk ontvangen en je tijdens je verblijf graag van dienst zijn en je begrijpt dat een bezoek aan De Klomp een uiterst aangename ervaring wordt. Het etablissement beschikt over ruime parkeergelegenheid waar je veilig je wagen kunt stallen en op mooie lente- en zomerdagen is het er eveneens goed toefen op het ruime terras van de herberg. De Klomp is op maandag en dinsdag gesloten. Van woensdag tot en met zondag kun je er vanaf 10 uur ‘s morgens met je hotelbon of hotelcheque terecht. Hou er tijdens de openingsdagen wel rekening mee dat de keuken alleen van 12 uur ‘s middags tot 8 uur ‘s avonds open is om je van smakelijke gerechten te voorzien.

Voor een overheerlijke lunch ben je in de brasserie van De Klomp aan het juiste adres. Je kunt er onder meer genieten van klassiekers, zoals een club sandwich of brood met kalfsvleeskroketten, maar desgewenst ook kiezen voor exclusievere lunchgerechten, waaronder Blonde Aquitaine (runderlende met aardappel, bearnaisesaus en seizoensgroente) of een luxe broodje Lakenvelder. Zowel voor de bereiding van de lunch als voor het diner maken de chef-kok en zijn keukenbrigade zo veel mogelijk gebruik van eerlijke en verse seizoensproducten , die bij voorkeur uit de eigen streek afkomstig zijn. Voor de a la carte dinerkeuzes resulteert dat onder meer in een hoofdgerecht met ree en een nagerecht met kaas, beide afkomstig van Landgoed Vilsteren. Durf je het aan om het culinaire heft volledig uit handen te geven aan de chef-kok, dan kan hij je smaakpapillen trakteren op een 3-, 4-, 5- of zelfs 6-gangendiner dat hij mede op basis van beschikbare seizoensproducten voor je samenstelt.

Aan het eind van je culinaire festijn bij De Klomp volgt vanzelfsprekend de onvermijdelijke rekening. Gelukkig is de herberg acceptant van de dinercheque en de dinerbon, zodat je deze (deels) met het saldo ervan kunt betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10