Restaurant Belterwiede

Dinerbon Wanneperveen Restaurant Belterwiede
Adres
Veneweg 193
7946 LP Wanneperveen
Telefoon
0522 - 281828
Dinerbon Wanneperveen Restaurant Belterwiede

 

Wist u dat u sinds kort met uw dinerbon welkom bent bij de Belterwiede? Dit restaurant in Wanneperveen is hét restaurant waar u het hele jaar door heerlijk kunt ontspannen onder het genot van lekker eten, een hapje en een lekker drankje. Vaak kan dit onder het genot van gezellige muziek en omdat het restaurant in een natuurrijke omgeving ligt is er genoeg te doen. Zo kunt u vanuit de Belterwiede mooie wandelingen maken of kunt u het dorpje Wanneperveen gaan verkennen. Restaurant de Belterwiede is onderdeel van het grote recreatiepark Belterwiede, maar ook wanneer u geen gast bent van het park kunt u bij restaurant Belterwiede een fijne middag of avond beleven met uw dinercheque.

 

In de keuken van restaurant Belterwiede staan chefkok Harry Bult en zijn team. Hij bereidt voor u verassende gerechten van verse en regionale ingrediënten, die zowel een lust zijn voor de tong als voor het oog! Harry Bult houdt op de website ook een blog bij, waarin hij op lezenswaardige wijze zijn liefde beschrijft voor het vak, het restaurant, zijn ideeën voor de kaart en nog vele andere culinaire onderwerpen. Hij bereidt voor u onder andere een heerlijk stuk gekonfijte eendenbout in ganzenvet die wordt geserveerd met groente en linzen in eigen jus. Ook kunt u met uw dinercheque kiezen voor een op de huid gebakken kabeljauw die wordt geserveerd met gamba’s en dille saus. Bent u vegetarisch? Ga dan voor de vegetarische lasagne gevuld met een ratatouille van groente, rode saus en basilicum.

 

Kom snel zelf proeven van alle lekkernijen op deze bijzondere locatie en vergeet niet om uw dinerbon mee te nemen naar restaurant Belterwiede!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10