Ribhouse Big Texas

Dinerbon Wanneperveen Ribhouse Big Texas
Adres
Veneweg 122
7946LJ Wanneperveen
Telefoon
0522 - 281800
Dinerbon Wanneperveen Ribhouse Big Texas

Ontdek met uw Dinerbon het best bewaarde geheim van Wanneperveen: Ribhouse Big Texas. Als u van een goed stuk vlees houdt, bent u hier aan het goede adres. U kunt bij Ribhouse Big Texas heerlijk dineren in restaurant of gewoon een kopje koffie drinken op het terras. Proef de authentieke Amerikaanse sfeer in het oer-Hollandse Wanneperveen! U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zondag vanaf 16:00. Neem ook gerust uw Dinerbon mee.

Bij Ribhouse Big Texas is voor ieder wat wils. Hun specialiteit is inmiddels zeer bekend in de regio. U kunt dan uitgebreid genieten van mals vlees dat van het botje af valt zodra u er naar kijkt. Kies tussen zoet of pikant en smullen maar. Ook kunt u met uw Dinercheque één van de overheerlijke steaks bestellen. U kunt onder andere kiezen voor de Buffalo Bill’s Eye (rib eye), de Texas Temptation (tournedos) en de T-Bone Steak van maar liefst 500 gram. Vindt u het moeilijk om een vleesspecialiteit te kiezen? Ga dan voor de General Custer’s Favorite met spareribs, varkenshaas en biefstuk. Het is aan te raden om één van de smakelijke bijgerechtjes te bestellen, zoals uienringen of een gepofte aardappel. Eet smakelijk!

Ribhouse Big Texas is ook een zeer geschikt restaurant om uw kinderen mee naar toe te nemen. Op het kindermenu vindt u onder andere spareribs en een hamburger. Parkeer direct naast het restaurant op hun eigen parkeerplaats en geniet van een gezellig etentje met uw hele gezin. Met behulp van uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10