Crumz

Dinerbon Wierden Crumz
Adres
Nijverdalsestraat 11
7642 AA Wierden
Telefoon
0546 432084
Dinerbon Wierden Crumz
Dinerbon Wierden Crumz
Dinerbon Wierden Crumz
Dinerbon Wierden Crumz

In een trendy en huiselijke sfeer genieten van ijs, koffie, een lunch of een high tea? Breng dan een bezoek aan Crumz in het Overijsselse Wierden. Hier kan je alle dagen van de week neerstrijken voor smakelijke kwaliteitsproducten, zoals vers belegde broodjes en gebakken lekkernijen van de Bakzolder. Mis ook zeker de frozen yoghurt, smoothies en ijsjes niet. Deze lunchroom beschikt bovendien over een terras, dus geniet op mooie dagen met je Dinerbon van al het lekkers én van het zonnetje.

De koffie smaakt hier uitstekend, maar is natuurlijk extra lekker als je er gebak bij neemt, zoals een brownie van witte chocolade of een vlaaipunt. Je hebt de keuze uit vlaaien in verschillende smaken en ander vers gebak. Of zoek jij liever iets uit bij het ambachtelijke schepijs, de lekkere drankjes en de smoothies? Dit is de ideale plek om met je vriend, vriendin of gezin neer te strijken en onder het genot van een lunch of een hapje en een drankje het leven door te nemen. Of dompel je onder het genot van zoete lekkernijen onder in de gezellige ambiance, terwijl je uit het raam de bedrijvigheid van de Nijverdalsestraat in de gaten houdt. In deze eetgelegenheid kan je met je Dinercheque alle kanten op. Ook een high tea behoort tot de mogelijkheden. Het is goed om te weten dat het personeel je graag van dienst is als je bijzondere wensen hebt en op verzoek rekening houdt met allergieën van de gasten.

Zelfs voor kinderen is het mogelijk om hier gezellig met een groepje aan een high tea mee te doen. Hiervoor wordt overigens een heel bescheiden prijsje per kind gerekend. Een origineel idee voor een verjaarsfeest! Ook als je geen feestje te vieren hebt, voel je je hier helemaal thuis dankzij de gastvrije sfeer en de goede service. Er zijn dus redenen te over om snel een keer met je Dinerbon of Dinercheque langs te gaan bij Crumz aan de Nijverdalsestraat 11 in Wierden. Je bent van harte welkom om Crumz zelf te komen beleven!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10