Eethuys de Steen

Dinerbon Willemsoord Eethuys de Steen
Adres
Steenwijkerweg 155
8338LB Willemsoord
Telefoon
052 1588307
Dinerbon Willemsoord Eethuys de Steen

Aan de Steenwijkerweg in Willemsoord is Eet & Muziekcafé de Steen gevestigd. Het is een modern en mooi ingericht restaurant. Er hangt een prachtig schilderij aan de muur, op de tafels staan verschillende mooie stukken en verspreid door het café staan mooie lampen. De donkere tafels en stoelen zorgen voor een mooie warme sfeer in het restaurant. Sinds 1876 heeft café de Steen haar deuren geopend voor al haar gasten en nu ook voor uw dinercheque! In de loop der jaren is het restaurant er alleen maar mooier op geworden, maar de gezelligheid en fijne sfeer zijn zeker niet veranderd door de jaren heen! Het team van de Steen gaat uiterst goed te werk. Zij zijn vriendelijk, werken hard en kunnen u zeker helpen met verschillende vragen en wensen.  Zeg dus gerust als u een allergie heeft of als u bepaalde voorkeuren heeft, zodat het team van de Steen u hiermee kan helpen.

Bij Eet & Muziekcafé kunt u zowel lunchen als dineren. Van beide kunt u gebruik maken met uw dinerbon! Op de lunchkaart staan onder andere gerechten, zoals uitsmijters, kroketten op brood, hamburgers (ook vegetarisch) en salades. Op de dinerkaart staan onder andere verschillende soepen, een broodplank, verschillende salades, hamburgers, vis- en vleesgerechten, en nog veel meer! Ook kunt u genieten van heerlijke dranken die op de drankkaart worden aangeboden.

Op maandag is het restaurant gesloten, maar van dinsdag t/m zondag geopend op verschillende openingstijden. Dit kan vanaf 12:00 uur of 16:00 uur zijn. Ga dus snel eens langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10