Old Coopers Hall

Dinerbon Zenderen Old Coopers Hall
Adres
Hoofdstraat 16
7625 PD Zenderen
Telefoon
074 - 2661914
Dinerbon Zenderen Old Coopers Hall
Dinerbon Zenderen Old Coopers Hall
Dinerbon Zenderen Old Coopers Hall

In het centrum van Zenderen vindt u de Schotse Bistro Old Coopers Hall. Met uw Dinerbon kunt u zich hier even in de Schotse Hooglanden wanen in plaats van het oer-Hollandse Twente. Het sfeervolle restaurant heeft een knusse Schotse pub ingebouwd en biedt plaats aan zo’n 120 gasten. Wanneer het weer dit toelaat opent men de deuren naar het terras waar plaats is voor nog eens 80 gasten. U bent hier welkom voor een  heerlijk diner, maar als u iets speciaals te vieren heeft met een groter gezelschap dan kan dat ook altijd. Old Coopers Hall beschikt over een grote zaal met bar op de eerste verdieping.

Traditioneel biedt de Schotse keuken lams- en schapenvlees, stoofschotels en zalmgerechten. Dit komt natuurlijk de omgeving van de Schotse Hooglanden met veel weilanden en herbergen. Deze typische gerechten vindt u dus ook bij Old Coopers Hall, net zoals specialiteiten als Haggis, Royal Kiltmakers Beef en gerookte Schotse zalm. Daarnaast kunt u bij Old Coopers Hall ook terecht voor de meer algemeen bekende Mixed Grill, Spareribs of de roemruchte 800 grams Rib-Eye. Daarnaast kunnen ook de visliefhebber en vegetariër hun hart ophalen.

Het restaurant bestaat als sinds 1994 en drie jaar later neemt Saskia Assink het restaurant met haar man over. Saskia is er vanaf het prille begin bij geweest en weet door haar ervaring precies hoe zij het u naar uw zin moet maken. Zij gaat hier met haar enthousiaste team helemaal voor.

Komt u een stukje Schotse cultuur proeven? In een gemoedelijke sfeer? Wees welkom met uw Dinercheque bij Old Coopers Hall. 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan