Bij Frank

Dinerbon Zwartsluis Bij Frank
Adres
De Vlakte 20
8064PC Zwartsluis
Telefoon
038 3866444
Dinerbon Zwartsluis Bij Frank
Dinerbon Zwartsluis Bij Frank
Dinerbon Zwartsluis Bij Frank

Schuif eens gezellig aan bij lunch, diner en lounge Bij Frank aan De Vlakte 20 in Zwartsluis. Laat je culinair verrassen in een sfeervolle omgeving. Je kunt hier binnenkomen voor een hapje en drankje, een uitgebreide lunch of heerlijk diner. Je wordt vriendelijk verwelkomt bij binnenkomst door het personeel en kunt vrijblijvend aanschuiven. Heb jij een  href="// https://www.diner-cadeau.nl/dinercheque" >dinercheque bij je? Dan eet je nog voordeliger.

Uitgebreid menu

Je wordt culinair op de proef gesteld wanneer je Bij Frank aanschuift voor een lunch of diner. De uitgebreide menukaart maakt het mogelijk om voor iedereen een geschikt gerecht te vinden. Van een welbekende club sandwich voor lunch tot een interessante rosébaars als diner. Wil jij echt iets nieuws proberen of gewoon goed eten? Voor iedereen is er een passende optie. De kaart is uitgebreid en er kunnen altijd aanpassingen worden gemaakt. Heb jij bijvoorbeeld een allergie? Laat dat dan weten aan het personeel en er wordt speciaal aan al jouw wensen gewerkt.

Ook is dit restaurant een perfecte optie voor gezinnen en families. Er zijn leuke gerechten die speciaal afgesteld zijn op kinderen. Deze gerechten zijn niet alleen leuk en lekker, maar ook speciaal op maat gemaakt. Zo wordt voedselverspilling voorkomen en betaal je een gepast bedrag voor een kindermenu.

Sfeer

Natuurlijk doet locatie en ambiance ook wat. Daarom ben je bij Bij Frank altijd aan het juiste adres. Het hippe interieur is een echte verademing. Het geeft een luxe gevoel en het blijft toch huiselijk. Het is ideaal om met vrienden dit restaurant te bezoeken voor een hapje en drankje of er een zakenlunch te organiseren.

Wil jij ook eens culinair verrast worden? Kom dan eens eten bij Bij Frank in Zwartsluis. Dit unieke restaurant zit barstensvol ambiance en heeft een uitdagende menukaart. Je kunt een dinerbon gebruiken wanneer je bij Bij Frank komt eten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10