Amigo Tapas & Pizza

Dinerbon Zwolle Amigo Tapas & Pizza
Adres
Van Ittersumstraat 112
8012 TM Zwolle
Telefoon
038 - 4525151
Dinerbon Zwolle Amigo Tapas & Pizza
Dinerbon Zwolle Amigo Tapas & Pizza
Dinerbon Zwolle Amigo Tapas & Pizza

In de wijk Assendorp in Zwolle is restaurant Amigo te vinden. Dit betekent ‘’vriend’’ in het Spaans. Het is dan ook een goede plek om gezellig met vrienden een avondje te gaan eten. Neem dan je dinerbon mee!

Mocht u nou gaan dineren met een divers gezelschap, dan kunt u goed bij restaurant Amigo terecht. Het is een gezellig restaurant waar u in ruil van de dinerbon zowel tapas, pizza als grillgerechten kunt bestellen. Zo mag iedereen zelf weten of hij of zij zin heeft in een Spaans of een Italiaans diner. Bij de tapas kunt u kiezen voor een aantal klassieke Spaanse gerechtjes, zoals gamba’s en patatas bravas. Maar ze hebben ook Italiaanse tapas (bruscetta, mozzarellasalade) en zelfs Oosters geïnspireerde tapas (kip met groenten). U kunt ook een aantal tapas delen met uw dinergezelschap. Zo kunt u veel verschillende dingen proberen! En dat voor slechts één dinercheque! Mocht u nou aanzienlijke trek hebben, dan kunt u ook kiezen voor onbeperkt tapas voor €19,95. Restaurant Amigo heeft ook een grote selectie aan pizza’s. Ze hebben meer dan veertig verschillende toppings! Dit zijn dan vooral de originele Italiaanse smaken, zoals pizza Quatro Stagioni, pizza Napolitana en pizza Frutti di Mare. Loopt het water u al in de mond en heeft u nog een dinercheque? U kunt online of per telefoon reserveren. Restaurant Amigo is dagelijks geopend van 16:00 tot 21:00.

Woont u in Zwolle en heeft u behoefte aan een avondje op de bank? Dan kunt u de gerechten van restaurant Amigo ook thuis laten bezorgen. Makkelijk en lekker!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10