Bilderberg Wientjes

Dinerbon Zwolle Bilderberg Wientjes
Adres
Stationsweg 7
8011CZ Zwolle
Telefoon
038 4254199
Dinerbon Zwolle Bilderberg Wientjes

Bent u op zoek naar een leuke en veelzijdige bestedingsmogelijkheid van uw dinerbon in Zwolle? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U kunt nu met uw dinercheque komen lunchen, borrelen of dineren in het Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Dit prachtige hotel is gelegen op loopafstand van centraal station en omgeven door mooie bomen. Zowel van buiten als van binnen ziet het gebouw er statig en chique uit, maar binnen heerst toch een ongedwongen ambiance waar u zich snel thuis voelt. Bilderberg Grand Hotel Wientjes is natuurlijk een hotel, maar beschikt ook over verschillende horecagelegenheden, te weten het a la carte restaurant W en een gezellig Grand Café.

In restaurant W bereidt chef de cuisine Daniël van Lente voor u verassende lunches en diners. Hij gebruikt daarbij verse, biologische producten uit de streek. Zijn passie voor pure smaken zorgt voor verfrissende creaties en combinaties die u aangenaam zullen verrassen. Geen tijd of zin in een uitgebreid diner, maar meer in een goed glas wijn met smakelijke hapjes? Neem dan plaats in het knusse Grand Café, aan de bar of aan een van de mooie ronde tafels. Het café wordt niet voor niets de huiskamer van Wientjes genoemd, dus als het goed is zal u zich hier snel helemaal thuis voelen!

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze culinaire mogelijkheden binnen Grand Hotel Wientjes? Maak dan nu met uw dinercheque een reservering en verheug u alvast op een warm onthaal in restaurant W of in het Grand Café.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10