Bistro De Stadshoeve

Dinerbon Zwolle Bistro De Stadshoeve
Adres
Arendshorstlaan 23
8043VE Zwolle
Telefoon
038 4579877
Dinerbon Zwolle Bistro De Stadshoeve
Dinerbon Zwolle Bistro De Stadshoeve
Dinerbon Zwolle Bistro De Stadshoeve

Bistro de Stadshoeve bevindt zich op een prachtige rustgevende plek in de stad Zwolle. Het ligt namelijk in het mooiste park van Zwolle: Park de Stadshoeve. Het is een park waar kinderen onbekommerd kunnen spelen en leren. Er zijn verschillende belevenistuinen in het park en er lopen dieren rond die geaaid kunnen worden.

 

Nu uw kinderen lekker bezig zijn met spelen in het park kunt u lekker genieten van het uitzicht een heerlijk eten. Of u nu komt voor een lekker kop koffie terwijl u uw kinderen in de gaten houdt vanaf het terras, of komt voor een zakenlunch: het maakt niet uit! Alles is mogelijk bij Bistro de Stadshoeve in Zwolle en iedereen is altijd welkom! Voor de bereiding van de gerechten beperkt het keukenteam zich uitsluitend tot het gebruik van  ingrediënten afkomstig van boeren uit de omgeving. Zo eet u dus altijd biologische en pure gerechten! Niet zo gek dus dat Bistro de Stadshoeve het eerste restaurant was in Zwolle wat een EKO keurmerk mag voeren! Heeft u een Dinerbonof dinnercheque? Die kunt u hier inwisselen!

 

Gastvrijheid en service staat hoog in het vaandel bij Bistro de Stadshoeve in Zwolle. Het behulpzame personeel staat altijd voor u klaar om uw vragen over de uitgebreide menukaart te beantwoorden. Dus wilt u iets meer weten over de oorsprong van de gerechten en ingrediënten uit de omgeving? Vraag een medewerker!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10