Bruut Zwolle

Dinerbon Zwolle Bruut Zwolle
Adres
Voorstraat 3-5
8011 MK Zwolle
Telefoon
038 421 5235
Dinerbon Zwolle Bruut Zwolle

Aan de Voorstraat in Zwolle staat Bruut Zwolle. Bruut is een geweldige plek om af te spreken om een drankje te drinken, een hapje te eten en later op de avond lekker los te gaan! In de avond is er ook live muziek te horen. In deze gezellige kroeg zijn zowel de jongeren als ouderen van harte welkom! Kom gezellig met uw dinerbon langs om wat te eten of te drinken op het terras of bij Bruut binnen. In de kroeg zelf is een moderne bijzondere bar aanwezig en wanneer er bijvoorbeeld voetbal is, dan kunt u gerust mee kijken op een groot scherm! Het team van Bruut zet zich in om u een perfecte avond te laten beleven. U zult dus vriendelijk geholpen worden met al uw vragen en wensen.

In de keuken van Bruut worden verschillende soorten heerlijke gerechten klaar gemaakt. Op de menukaart staan voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Onder de voorgerechten vallen: biefstukpuntjes, koolrabi crème soep, vitello tonato en gamba’s. Onder de hoofdgerechten vallen: Dave’s oerburger, linzenburger, entrecote, snoekbaars en eendenborstfilet. Onder de nagerechten vallen: gezouten caramelfudge cheesecake, bolletje mouse en panna cotta ijs. Heerlijke gerechten voor uw dinercheque! Ook is er een hapjeskaart aanwezig waar heerlijke hapjes op te vinden zijn. Zo heeft u onder andere keuze uit: nacho cheese, bitterballen, brood met aoli & macadamia pesto en groente sticks met aoli.

Bruut is op maandag en dinsdag gesloten, maar op de rest van de dagen vanaf 12:00 uur of 16:00 uur geopend. Ga snel langs met uw dinercheque of dinerbon voor een gezellige avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10