De Belgische Keizer Zwolle

Dinerbon Zwolle De Belgische Keizer Zwolle
Adres
Melkmarkt 58
8011 ME Zwolle
Telefoon
038 - 4211011
Dinerbon Zwolle De Belgische Keizer Zwolle
Dinerbon Zwolle De Belgische Keizer Zwolle
Dinerbon Zwolle De Belgische Keizer Zwolle

Wilt u dé plek ontdekken waar u met uw Dinerbon heerlijk Bourgondisch kunt genieten van de Belgische gerechten en sferen? Dan bent u bij De Belgische Keizer aan het juiste adres! Zij bieden u niet alleen heerlijk eten, maar ook een hele ruime keus aan Belgische speciaalbiertjes. Deze kunt u ook bij ons in het café komen drinken en uiteraard met uw dinerbon betalen!

Het restaurant De Belgische Keizer is gelegen in een mooi middeleeuws pand midden in het centrum van Zwolle. Het restaurant ligt dicht in de buurt van de stadsgracht, vlakbij de A28 en op loopafstand van het station (zeven minuten). Het pand heeft gaat al wat langer mee en heeft een bijzonder, historisch verhaal. Een grote rol in dit verhaal wordt 'gespeeld' door de vrij mysterieuze ome Bertus. Hier word ook gedaan aan stadswandelingen begeleid door een echte stadsomroeper. Onze klanten kunnen hier het echte bierbrouwsel van Ome Bertus proeven. Als u het hele verhaal wilt weten raden wij het aan om toch eens langs te gaan in dit unieke restaurant!

De inrichting van het sfeervolle restaurant is op de 1e verdieping goed onderhouden en zeker wel bijzonder te noemen. Op onze muren vind u mooie muurtekeningen van enkele stadsgezichten van Belgische plaatsen. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit Belgische restaurant vol geschiedenis? U bent van harte welkom om te komen eten en met uw Dinercheque kunt u uiteraard de rekening betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10