De Vierjaargetijden

Dinerbon Zwolle De Vierjaargetijden
Adres
Melkmarkt 8
8011 MC Zwolle
Telefoon
038-4219904
Dinerbon Zwolle De Vierjaargetijden
Dinerbon Zwolle De Vierjaargetijden
Dinerbon Zwolle De Vierjaargetijden

Bij het Dranck- en Speijslokaal de Vier Jaargetijden heet men u het hele jaar door van harte welkom. Sinds de opening in 1999 is De Vier Jaargetijden een begrip in Zwolle. En tussen de prachtige aankleding en het geweldige eten is dat natuurlijk geen verrassing. Kom een avond langs en u zult merken dat een etentje in het Dranck- en Speijslokaal de complete ervaring is. Vooral met de Dinerbon is het genieten.

Bij De Vier Jaargetijden draait het niet alleen om eten maar ook zeker om de sfeer. Elke vrijdag- en zaterdagavond is er bijvoorbeeld vanaf tien uur een DJ aanwezig in het café. Elke keer weer is dat een spetterend succes. Als een DJ niet uw ding is en u meer op zoek bent naar een persoonlijk arrangement. Dan kunt u een arrangement regelen voor elke situatie. Bent u een liefhebber van gebakjes en thee dan kunt u terecht voor een High Tea. Bent u meer een borrelaar, dan is dat natuurlijk zo geregeld. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om uw verjaardag te vieren. Geef De Vier Jaargetijden even een belletje en het regelt zich vanzelf.

Kom dus snel langs voor een lekker biertje van de tap, een lekker wijntje of misschien zelfs een lekkere cocktail en laat u verleiden door de dranken en spijzen van de vier jaargetijden. Het kan allemaal. Vooral met de Dinercheque. Dan is het nog voordelig ook.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10