de Vlaamse Hoogmis

Dinerbon Zwolle de Vlaamse Hoogmis
Adres
Melkmarkt 46
8011ME Zwolle
Telefoon
038-3030269
Dinerbon Zwolle de Vlaamse Hoogmis
Dinerbon Zwolle de Vlaamse Hoogmis
Dinerbon Zwolle de Vlaamse Hoogmis

Als je de naam van het restaurant De Vlaamse Hoogmis hoort, zal je waarschijnlijk niet direct bedenken dat het om een tapasrestaurant gaat. Meestal hebben tapasrestaurants Spaanse namen, maar dit restaurant is vernoemd naar de bijnaam van de wielerkoers 'De Ronde van Vlaanderen'. Het thema wielrennen staat centraal in deze bar.

Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pakhuis, gelegen aan de Melkmarkt. Hartje centrum in Zwolle. Je geeft je Dinerbon hier uit om te genieten van de heerlijkste tapas. Of je nu een vleesliefhebber, visliefhebber of vegetariër bent, je hebt veel keuze uit allerlei soorten tapas. Denk aan scampi's in knoflookolie, biefstuk puntjes met pepersaus, feta kaassticks, gebakken champignons en groentekroketjes. het eten doe je onder het genot van een goede wijn of een echt Belgisch biertje, zoals Omer blond of Karmeliet Tripel. In ieder geval in het jaar 2019 kan je er onbeperkt tapas eten voor de duur van 2,5 uur. op dinsdag, woensdag en donderdag betaal je €19,95 en op vrijdag, zaterdag en zondag betaal je €23,50. En aan het einde van de avond reken je af met je Dinercheque

Ook om te lunchen zit je bij De Vlaamse Hoogmis op de juiste plek. Ga voor een klassieke tosti met kaas of met kaas en ham, of ga voor een luxe tosti met brie, ham, honing en walnoten. Maar ook ciabatta's en bruschetta's staan op het menu van de lunchkaart, zoals ciabatta met carpaccio, ciabatta met zalm, bruschetta met pollo tonato en bruschetta met Spaanse ham. Ook voor een lunch bij De Vlaamse Hoogmis lever je je Dinerbon in. 

Je Dinercheque geef je maar één keer uit en waar je hem gegarandeerd goed uitgeeft, is bij De Vlaamse Hoogmis. Gezelligheid en een avond tafelen met de lekkerste hapjes onder het genot van een biertje of wijntje. Dat is een avond om niet snel te vergeten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10