Dogtails

Dinerbon Zwolle Dogtails
Adres
Gasthuisplein 13
8011 SB Zwolle
Telefoon
038 8531709
Dinerbon Zwolle Dogtails
Dinerbon Zwolle Dogtails
Dinerbon Zwolle Dogtails

In het centrum, op het Gasthuisplein, vind je misschien wel de meest hippe plek van Zwolle. Dogtails is niet zomaar een bar, maar een bijzondere bar. Hier moet je zijn met je Dinerbon als je dol bent op hotdogs. En niet zomaar hotdogs, maar super fancy hotdogs. Er zijn niet alleen hotdogs, Dogtails noemt zichzelf een cocktailbar. Je geniet hier van de best samengestelde cocktails. En natuurlijk met een bijpassende hotdog. Zo weten we ook direct waar de naam Dogtails van afgeleid is, 'Dog' van hotdog en 'tails' van cocktails. Een combinatie die je misschien niet snel verwacht, maar als je er eenmaal kennis mee hebt gemaakt, wil je niet anders meer. Neem je Dinerbon daarom hier mee naar toe en ontdek iets nieuws.

Misschien vraag je jezelf af hoe een bijzondere hotdog er dan uit ziet. Een standaard hotdog is gewoon een broodje met worst, misschien nog wat augurk en een sausje als topping, maar dan houdt het meestal ook op. Bij Dogtails denken ze daar anders over. Wat dacht je van een hotdog met guacamole, crème fraiche, nacho's, tomaat, cheddar en sriracha saus? Of een hotdog met mesclun, bacon, rode ui, wafelfriet en een cheddarsaus? Je hebt keuze uit verschillende worsten, namelijk rund, kip en half om half. Zelfs de vegetariërs kunnen hier gewoon naar binnen stappen, want de hotdog kan ook prima belegd worden met een vega worst. Betalen doe je uiteraard met je Dinercheque.

En dan nu de cocktails, want die zijn ook niet onbelangrijk bij Dogtails. Er worden standaard vijf cocktails geserveerd, allemaal even origineel. Neem bijvoorbeeld 'Hunk Martini', met vodka, Bols Vanilla, ananassap en suikersiroop. Ook is er 'The New Zombie', waarbij verschillende rumsoorten, likeuren, sappen en siroop met elkaar gemengd worden. Een heftige cocktail, want per persoon mag je er maar één per avond bestellen. De bijzondere cocktails zijn het zeker waard om je Dinercheque aan uit te geven.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10