Eetcafe de Kleine

Dinerbon Zwolle Eetcafe de Kleine
Adres
Luttekestraat 22
8011 LR Zwolle
Telefoon
038 - 4216497
Dinerbon Zwolle Eetcafe de Kleine
Dinerbon Zwolle Eetcafe de Kleine
Dinerbon Zwolle Eetcafe de Kleine

Al drie generaties wordt er door De Kleine getapt, geschonken en gekookt in het hartje van Zwolle. De familie De Kleine is als meer dan 75 jaar een begrip in Zwolle en na een bezoekje aan het Eetcafé is dat geen verrassing. De gastvrijheid van de familie straalt van het café af en zorgt ervoor dat alle gasten zich direct thuis voelen. Dat is niet anders als u met een Dinerbon van Diner Cadeau wilt betalen.

In dit eerlijke, warme en gastvrije café wordt een menu samengesteld dat bomvol met specialiteiten staat. Dat blijkt uit de gasten die speciaal komen voor de kip- en varkenshaas saté. Als u geen fan bent van saté kunt u ook kiezen voor een rijk gevulde kop uiensoep of een flinke portie spareribs. Doordat er in De Kleine de sfeer is behouden van een bruin café is eten altijd een knusse aangelegenheid. Met een kaarsje erbij is het de perfecte locatie voor een romantisch dinertje. In de zomer kunt u plaatsnemen op het buitenterras waar u kunt genieten van de zomerse gerechten.

Als u bent uitgegeten bent u altijd van harte welkom om plaats te nemen aan de bar. Hier schenkt De Kleine naast het huisbier, Amstel, ook lekkere speciaal biertjes zowel van de tap als uit de fles. De Kleine zorgt dan voor de gezelligheid, u hoeft er alleen te zijn.

Zoals u leest is het bij De Kleine nooit saai. Kom dus snel langs. Vergeet dan niet te betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews