Kletsen en Proeven

Dinerbon Zwolle Kletsen en Proeven
Adres
Melkmarkt 52
8011 ME Zwolle
Telefoon
038 - 4212909
Dinerbon Zwolle Kletsen en Proeven
Dinerbon Zwolle Kletsen en Proeven
Dinerbon Zwolle Kletsen en Proeven

In de binnenstad van Zwolle op de mooie Melkmarkt zit de sfeervolle Bar & Bistro Kletsen & Proeven. De naam zegt het al; hier bent u altijd welkom om gezellig te kletsen en te proeven van heerlijk eten en drinken. Dit is de uitstekende locatie voor een borrel, maar ook voor een heerlijk en betaalbaar diner. De sfeervolle inrichting doet Frans aan en wordt gekenmerkt door het prachtige mozaïek en de stijlvolle kroonluchters. In de zomer heeft Kletsen & Proeven een heerlijk loungeterras, waar u zeer comfortabel van de warme dagen kunt genieten. Uw Diner Cadeau Dinerbon kunt u hier uitgeven!

Het dinermenu van Kletsen & Proeven is zeer gevarieerd en ons driegangen proeverij menu is dan ook heel populair. U krijgt dan verschillende kleine hapjes om lekker van te proeven. Onze maaltijdsalades zijn altijd zeer gewild en worden allen geserveerd met een bijpassende dressing en een puntzak frites. De specialiteiten zijn onze kaasfondue met verse groenten en de Mixed Grill. Wat zeker niet onvermeld mag blijven is onze ruim keus aan Speciaalbieren. Deze kunt u niet alleen tijdens het diner nuttigen, maar bijvoorbeeld ook op onze mooie terras.

Voor grotere gezelschappen valt er  bij ons van alles te regelen. Wij organiseren uw diner, feestje, bedrijfsuitje, vergadering of zelfs uw bruiloft.

Wilt u in het prachtige historische stadscentrum van Zwolle lekker kletsen en proeven? Gebruik uw Diner Cadeau Dinercheque bij Kletsen & Proeven. Wij zijn er zeker van dat u daar geen spijt van zult krijgen. Tot snel!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10