Matbar

Dinerbon Zwolle Matbar
Adres
Luttekestraat 33
8011 LP Zwolle
Telefoon
06 25456902
Dinerbon Zwolle Matbar

Matbar in Zwolle is een eetcafé met een Scandinavische tint. 'Eetcafé' in het Noors is dan ook 'matbar'. Eén van de eigenaren van het eetcafé heeft enkele jaren in Noorwegen gewoond en gewerkt als chef kok. De liefde van de eigenaren voor de Scandinavische keuken en stijl vind je zowel terug in het eten als in de inrichting. Er wordt gebruik gemaakt van het pure van de ingrediënten en aardse smaken. Dit is de basis van de menukaart van Matbar. Je kan hier betalen met je Dinercheque.

De menukaart is een wisselende kaart die elke twee tot drie maanden verandert. De gerechten zijn afhankelijk van het seizoen en als klant word je regelmatig verrast met nieuwe gerechten. De eigenaren van Matbar hebben ervoor gekozen om op de menukaart geen 100 procent Scandinavische gerechten te zetten, omdat de Scandinavische keuken ook heftig kan zijn. Het is daarom een menukaart met een Scandinavische twist. Er zijn lunchgerechten te krijgen, zoals zuurdesembrood met zalm, een sandwich met Deense blauwe kaas en een warme visstoof. Bij het diner heb je keuze uit diverse visgerechten, vleesgerechten of vegetarische gerechten. Je kan je ook laten verassen door de kok, voor €35 wordt een drie-gangen menu bereidt. Voor slechts €10 worden er drie passende wijntjes of biertjes bij geserveerd. Neem je Dinerbon mee en betaal hiermee het heerlijke eten.

Het restaurant bevindt zich in het centrum van Zwolle, dichtbij Museum de Fundatie. Matbar is geopend van woensdag tot en met zaterdag, van 11.00 tot 22.00 uur. Ook voor een borrel kan je hier prima terecht. Er is een uitgebreide wijn- en bierkaart aanwezig en er zijn ook diverse borrelhapjes te verkrijgen. Ook een borrel kan je gerust met je Dinerbon afrekenen. Als je een origineel eetcafé zoekt met een gezellige inrichting en voortreffelijk eten, dan moet je bij Matbar zijn. Vergeet je Dinercheque niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10