Mayur Kitchen (geen e-vouchers)

Dinerbon Zwolle Mayur Kitchen (geen e-vouchers)
Adres
Melkmartk 42
8011 ME Zwolle
Telefoon
038 4235531
Dinerbon Zwolle Mayur Kitchen (geen e-vouchers)
Dinerbon Zwolle Mayur Kitchen (geen e-vouchers)
Dinerbon Zwolle Mayur Kitchen (geen e-vouchers)

Let op!: Bij dit restaurant kunt u niet met een e-voucher betalen

Wist u dat u sinds kort de mogelijkheid heeft om met uw dinercheque de keuken van India en Bangladesh te gaan ontdekken in het centrum van Zwolle? Op de Melkmarkt 42 in voorgenoemde stad vindt u namelijk restaurant Mayur Kitchen, een smaakvol ingericht restaurant waar u kunt komen genieten van bijzondere specialiteiten uit deze unieke keuken. Restaurant Mayur Kitchen wordt gerund door Zaman en Asha Akther. Het is hun passie om voor u te koken omdat zij erg van heerlijk eten houden en dit met u willen delen. U zal dan ook gastvrij worden ontvangen in het restaurant wanneer u binnenloopt met uw dinerbon.

Op het menu staan zoals eerder gezegd gerechten uit de keukens van India en Bangladesh. Het zijn traditionele gerechten, maar binnen deze traditionele gerechten bestaat zeer veel variatie. Zo kunt u bij uw bezoek met uw dinercheque kiezen tussen gerechten met vlees, vis of vegetarische ingrediënten en er is ook verschil in de pittigheid van de gerechten. Op de kaart staan voor de gerechten de traditionele namen. Waarschijnlijk weet u dan niet meteen wat deze namen inhouden, maar de gerechten staan ook beschreven op de kaart en bovendien is de bediening meer dan bereid om u te helpen met kiezen.

Wilt u uw dinerbon graag besteden bij dit bijzondere restaurant en kennismaken met de Indiase keuken en die van Bangladesh? Dan is er nu niets meer wat u tegenhoudt want u bent van harte welkom! Reserveer snel een tafel en geniet van een bijzondere culinaire ervaring in Zwolle.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10