Restaurant De Hanze

Dinerbon Zwolle Restaurant De Hanze
Adres
Hertsenbergweg 1
8041BA Zwolle

Aan de Hertsenbergweg in Zwolle staat Restaurant De Hanze. Het is een leuk, gezellig en chique restaurant. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom! Het restaurant ziet er verzorgd uit.  Zult kunnen eten in een fijne ambiance. Het personeel dat bij Restaurant De Hanze werkt is uitstekend. Zij zorgen er namelijk voor dat u naast lekker eten ook een uitstekende service krijgt. Zij helpen u daarom graag vriendelijk bij al uw vragen en wensen. Het restaurant heeft 140 zitplaatsen en er kunnen maximaal 200 personen in één groep terecht. Ook zijn er kinderstoelen aanwezig en zijn er invalide parkeerplaatsen, rolstoeltoegang en is er een rolstoeltoilet. Verder zijn honden toegestaan en is er een leuk terras aanwezig waar u met mooi weer heerlijk kunt genieten van de zon! Met uw dinercheque kunt u hier uitstekend terecht!

In de keuken bereiden de koks verschillende gerechten voor u klaar. Zo wordt er bij het bereiden van deze gerechten ook rekening gehouden met: diëten, glutenvrije-, lactosevrije-, suikervrije- en vegetarische gerechten. Ook zijn er gewone gerechten voor de mensen die niet last hebben van bovengenoemde  situaties. U kunt met uw dinerbon dus voor veel terecht bij De Hanze! Ook hebben zij tal aan heerlijke dranken voor u klaar staan. Van alcoholisch tot non-alcoholisch, zo is er ook met de dranken voor iedereen genoeg keuze!

Voor de lunch kunt u van maandag t/m zondag terecht van 8:00 uur tot 17:00 uur, en voor het diner van 17:00 uur tot 22:00 uur. Tot snel met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10