Brasserie De Boerderie

Adres
Tolweg 13-15
3881 SX Putten
Telefoon
0341 491301

Brasserie De Boerderie in Putten is favoriet onder vele culinaire genieters

Brasserie De Boerderie in Putten is favoriet onder vele culinaire genieters. En dat is natuurlijk niet voor niets. Hier kun je met de dinercheque genieten in een sfeervolle en ontspannen ambiance. Het restaurant is eenvoudig te bereiken en voor jong en oud is er meer dan voldoende keuze. Geniet bij Brasserie De Boerderie in Putten bijvoorbeeld van een lekker ontbijt, een brunch, een lunch of een diner. Het is allemaal mogelijk. Klinkt goed, toch? Met je dinercheque kun je ook genieten van bijpassende wijnen bij ieder gerecht. Hier vertelt het personeel je graag meer over als je een keer langskomt.

Voor grote en kleine groepen biedt Brasserie De Boerderie in Putten voldoende plek

Met wie kom jij een keer langs met de dinerbon bij Brasserie De Boerderie in Putten. Voor grote en kleine groepen is er voldoende plek en met de dinerbon kunnen er zelfs speciale evenementen georganiseerd worden. Ideaal als je bijvoorbeeld een vergadering, een bedrijfsborrel, een verjaardag of een jubileumfeest moet organiseren. Het personeel van Brasserie De Boerderie in Putten vertelt je graag meer over alle mogelijkheden als je contact opneemt.

Een goed verzorgde High Tea beleef je bij Brasserie De Boerderie in Putten

Naast dat je bij Brasserie De Boerderie in Putten kunt genieten van een mooi ontbijt, een lekkere lunch en een goed verzorgd diner, behoort ook een High Tea tot de mogelijkheden. Je geniet van allerlei zoete lekkernijen en hartige lekkernijen en uiteraard wordt hier een bijpassende thee bij geserveerd. Wil je graag een High Tea beleven, dan is het verstandig om van tevoren even een reservering te maken bij Brasserie De Boerderie in Putten. Zo weet je zeker dat er ook voor jou een tafeltje vrij is.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10