The Oriënt Express - Dining Experience

Dinerbon Rolde The Oriënt Express - Dining Experience
Adres
Hoofdstraat 15
9451 BA Rolde
Telefoon
0592 20 38 91
Dinerbon Rolde The Oriënt Express - Dining Experience
Dinerbon Rolde The Oriënt Express - Dining Experience

De culinaire mogelijkheden aan boord van de Oriënt Express zijn legio en vrijwel onbeperkt. Omdat wij maatwerk kunnen leveren, kunnen we vrijwel alles naar uw wensen regelen van ontbijt, lunch, brunch, high tea, dinner en borrel en combinaties, tot aan een volledig verzorgde dag, bijvoorbeeld voor een management team dat in een inspirerende teamsetting wil vergaderen of een besloten feest in gezinskring.

Naast onze eigen menu’s is het bij ons mogelijk om in overleg een eigen menu van 3 tot 9 gangen samen te stellen, inclusief amuses en wijnarrangementen. Tijdig reserveren is daarvoor wel noodzakelijk. Alhoewel niet verplicht, stellen wij gepaste kleding wel op prijs. Regelmatig hebben we mensen die het thema completeren door hun outfit speciaal op deze “reis” af te stemmen. In de ruimte is een klein bar, met mooie whisky’s, likeuren en andere alternatieven. Een leuke cocktailparty of champagneparty met bijpassende hapjes behoort ook tot de mogelijkheden.

Het maatwerk is meestal voor privé groepen, waarbij de gehele ruimte voor u is gereserveerd. Bij groepen van 5 of minder personen, rekenen wij een kleine toeslag als u de gehele ruimte wilt reserveren. Vanaf 6 personen is dit standaard en heeft u alle privacy voor uw gezelschap.

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10