Restaurant Ekamper

Dinerbon Roodeschool Restaurant Ekamper
Adres
Radsweg 12
9983 RC Roodeschool
Telefoon
0596 - 516355
Dinerbon Roodeschool Restaurant Ekamper
Dinerbon Roodeschool Restaurant Ekamper

U kunt nu met uw dinerbon exclusief komen dineren in het restaurant van het Noordelijkste hotel van Nederland op het vaste land. Het gaat om Hotel Ekamper in Oosteinde, dat maar liefst drie restaurants heeft! In alle drie de restaurant bent u van harte welkom om met uw dinercheque te komen genieten van dagmenu’s, dagschotels en een uitgebreid à la carte menu. Hotel Ekamper serveert al meer dan vijftig jaar goede maaltijden aan zowel de gasten van het hotel als overige bezoekers die Oosteinde aandoen. Wanneer u graag gewoon een gezellig avondje uit wilt, alleen, met zijn tweeën of met een groep, dan zit u in een van de restaurants van Hotel Ekamper goed.

De menukaart van De Ekamper is zeer uitgebreid. U kunt er kleine gerechten bestellen, zoals tosti’s, kroketten of andere borrelhappen, maar ook een keuze maken uit een van de speciale plates van het huis. Wat dacht u van een Jägerschnitzel schotel, een lekkere kipschotel of een hamburger de luxe? Voor € 31,00 eet u al mee het met vijf gangen diner van de chef. Voor de kleine bezoekers is er een apart kindermenu dat qua ingrediënten en qua grootte perfect past bij de smaak van de kleintjes!

Breng dus wanneer u in de buurt van het Noordelijke Oostwolde bent zeker eens een bezoek aan een van de restaurants van Hotel Ekamper en laat u lekker in de watten leggen. Vergeet ook uw dinercheque niet mee te nemen bij uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10