Barbacoia

Dinerbon Rotterdam Barbacoia
Adres
Schiemond 8
3029NP Rotterdam
Telefoon
06 53390348
Dinerbon Rotterdam Barbacoia
Dinerbon Rotterdam Barbacoia
Dinerbon Rotterdam Barbacoia

Onze keuken bevindt zich in het educatief centrum waar we jeugdig talent opleiden. Dit doen we voor Horizon Instituut, Jeugdzorg, onderwijs en de gemeente Rotterdam. Met als doel om deze talenten te trainen en te begeleiden naar een baan in de horeca.

Tijdens de lunch en ook tijdens het diner worden de talenten begeleid door onze chefs en maîtres. Samen dragen ze zorg voor een mooie ervaring, goeie service en fantastisch eten bij Barbacoia. Onze menukaart is samengesteld door onze chef en gebaseerd op smaken van ‘all over the world’. Louter dagverse producten uit het seizoen worden in onze menu’s opgenomen. Onze leveranciers leveren dagelijks verse spullen en we verwerken alles in onze gerechten.

We hebben ‘no waste’ policy en daarom kan het zijn dat sommige gerechten dagelijks aangepast kunnen zijn of dat er extra gerechten naast de bestaande kaart worden gevoerd. Ook zijn we aangesloten bij Too Good To Go zodat we niets hoeven weg te gooien, mocht er iets overblijven. Tevens is een groot gedeelte van onze kaart (optioneel) vegan. We werken ook af en toe met vervangers maar vinden het leuker om zelf vegan gerechten te verzinnen en te maken. Hiermee dragen we een steentje bij aan een duurzame wereld plus zijn deze gerechten ook gewoon vaak lekkerder dan de vlees of vis variant. We nodigen je dan ook uit om deze gerechten eens te komen proven bij ons. Natuurlijk kun je ook hier de rekening voldoen met je Dinerbon of Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10