Cote Bar Bistro (niet op vrijdag en zaterdag)

Dinerbon s-Hertogenbosch Cote Bar Bistro (niet op vrijdag en zaterdag)
Adres
Korte Putstraat 4
5211KP s-Hertogenbosch
Telefoon
073 3035789
Dinerbon s-Hertogenbosch Cote Bar Bistro (niet op vrijdag en zaterdag)
Dinerbon s-Hertogenbosch Cote Bar Bistro (niet op vrijdag en zaterdag)

Let op: U kunt hier op zondag t/m donderdag betalen met uw Diner Cadeau, op vrijdag en zaterdag kan dit niet

Côte Bar Bistro is naar eigen zeggen een stukje romantisch Parijs in hartje ‘s-Hertogenbosch. Het etablissement is te vinden in de gezellige Korte Putstraat op nummer 4. Om die romantiek vorm te geven is de inrichting van de bistro ronduit knus en voorzien van zowel leuke kleine bistrotafeltjes alsook comfortabele zitbanken en hoge barkrukken, zodat je zelf kunt bepalen wat je meest comfortabele manier is om van een hapje en een drankje te genieten. Bij goede weersomstandigheden kun je er daarnaast ook voor kiezen om op het straatterras voor de bar bistro plaats te nemen. Côte is elke dag van de week geopend. Van maandag tot en met donderdag kun je er van 11 uur ‘s morgens tot 1 uur ‘s nachts met je dinerbon of dinercheque terecht en van vrijdag tot en met zondag van half 10 ‘s morgens tot 2 uur ‘s nachts.

De ruime openingstijden van Côte zorgen ervoor dat je er kunt genieten van een (laat) ontbijt, een lunch én een diner. Zoals je in een etablissement dat zich met Parijs afficheert mag verwachten, richt men zich voor wat betreft het culinaire aanbod op de klassieke gerechten uit de Franse keuken waaraan op sommige punten een eigentijdse draai is gegeven. Dit resulteert onder meer in een Petit déjeuner Côte voor het ontbijt, bestaande uit croissant, toast, comté, oeuf Benedict en yoghurt naar keuze. Lunchen kan bij deze bar bistro tussen 12 en 5 in de middag en opent de culinaire Franse schatkamer voor lekkerbekken nog verder. Op de lunchkaart tref je onder meer sandwiches, croques, eiergerechten en salades aan, maar het is voor de keukenbrigade van Côte ook geen enkel probleem om je in de middag van een uitgebreide 3-gangenlunch te voorzien. Uiteraard kun je bij dit horecabedrijf ook gewoon in 3 gangen dineren nadat de klok 5 uur heeft aangegeven. Specialiteit van het huis is dan de Côte de boeuf met warme groenten en 3 sauzes. Daarnaast is er vanzelfsprekend een ruime keuze uit tal van verrukkelijke a la carte opties.

Wie eenmaal letterlijk en figuurlijk de smaak van Côte te pakken heeft, wil het etablissement waarschijnlijk nooit meer verlaten. Toch zal dat moment uiteindelijk aanbreken. Je openstaande rekening kun je op dat moment gewoon betalen met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10