Jack's Foodbar (ZO t/m DO)

Dinerbon 's-Hertogenbosch Jack's Foodbar (ZO t/m DO)
Adres
Brede Haven 7
5211 TL 's-Hertogenbosch
Telefoon
073 737 0273
Dinerbon 's-Hertogenbosch Jack's Foodbar (ZO t/m DO)
Dinerbon 's-Hertogenbosch Jack's Foodbar (ZO t/m DO)

Let op: hier kunt u niet terecht op vrijdagen en zaterdagen, u kunt hier maximaal 1 cadeaukaart inleveren per reservering

Bij Jack’s worden bijzondere gerechten van over de hele wereld geserveerd, veelal met een verrassende twist van de chef-kok. De passie voor verse producten is duidelijk af te lezen van de menukaart. Bij Jack’s geen pakjes en zakjes: alles wordt zo veel mogelijk vers bereid in eigen keuken, en dat proef je. Eigen marinades, waardoor een heerlijke, rauwe barbecuesmaak ontstaat, en vakkundig afgelakt vlees: de gerechten van Jack’s zijn echt anders dan anders. In combinatie met de Roner, waarin sous-vide gekookt wordt, kun je dan met recht spreken van ‘slow food’: bij sommige gerechten duurt het wel 48 uur tot de optimale garing en malsheid bereikt zijn!

Ben je toe aan een nieuwe culinaire ervaring, dan ben je van harte welkom bij Jack’s. Heerlijk lunchen, gezellig borrelen of avontuurlijk dineren – niets moet, alles kan. Kom je met een grotere groep of kun je niet kiezen uit alle bijzondere gerechten op de menukaart, vraag dan naar het Jack’s Adventure Menu.

 

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10