Lunchroom De Beurs

Dinerbon Schiedam Lunchroom De Beurs
Adres
Dam 2
3111BD Schiedam
Telefoon
010 4733016
Dinerbon Schiedam Lunchroom De Beurs
Dinerbon Schiedam Lunchroom De Beurs
Dinerbon Schiedam Lunchroom De Beurs
Dinerbon Schiedam Lunchroom De Beurs

Heb je behoefte om in Schiedam lekker te genieten van een ontbijt, een lunch of even bijkletsen met vrienden bij een kop koffie? Neem dan je Dinerbon mee naar Lunchroom de Beurs. In een gezellige ambiance kun je even bijkomen van een drukke dag of met een ontbijtje juist beginnen aan de nieuwe dag. Voor koffie kun je bij Lunchroom de Beurs helemaal goed terecht, want ze hebben hun eigen koffiebranderij. Hierbij krijg je dus altijd koffie van verse en pas gebrande koffiebonen. Neem daarom je Dinercheque ook mee als je een kop koffie of een nader drankje wilt drinken.

Wat kun je eten bij Lunchroom de Beurs?

Je kunt in de ochtend al met je Dinerbon terecht bij Lunchroom de Beurs voor een lekker ontbijtje. Voor een vast bedrag krijg je een compleet ontbijtje met een croissant ham en kaas, koffie of thee, ver sap, een gekookt eitje en yoghurt. Ook is het mogelijk om separaat Griekse yoghurt met granola en honing te bestellen. Lunchroom de Beurs wordt het meest bezocht voor de lunch. Er is dan ook een uitgebreide lunchkaart met veel keuze. Wil je op de gezonde toer, kies dan een lekkere salade. Een lekker tomaten pastinaak soep of humus. Wil je een broodgerecht, dan zijn er verschillende soorten broodgerechten te verkrijgen. Maar ook voor de grotere trek kun je je Dinercheque bij Lunchroom de Beurs inleveren. Er zijn tal van verschillende soorten warme lunchgerechten te krijgen voor een zacht prijsje. Denk daarbij een broodje kroket, een uitsmijter met ham en kaas of een tosti. Uiteraard drink je hierbij de heerlijke vers gebrande koffie bij uit de eigen koffiebranderij van Lunchroom de Beurs.

Koffiebranderij

Met haar eigen koffiebranderij heeft Lunchroom de Beurs iets heel bijzonders in huis. Men koopt de koffiebonen in bij koffieboontelers uit Kameroen, waarna de bonen in de branderij worden gebrand en gebruikt voor de koffie in de lunchroom. Wil je meer weten over het proces van koffie branden? Dan kun je met een groep een rondleiding krijgen in de koffiebranderij. De rondleiding wordt uiteraard afgesloten met het drinken van een kopje heerlijke eigen gemaakt koffie. Het is ook mogelijk om de koffiebonen te bestellen voor thuisgebruik.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10