ABC Restaurant Sevenum

Dinerbon Sevenum ABC Restaurant Sevenum
Adres
Middenpeelweg 7
5975 MZ Sevenum
Telefoon
073 8999471
Dinerbon Sevenum ABC Restaurant Sevenum
Dinerbon Sevenum ABC Restaurant Sevenum

Elf restaurants onder één dak, keuze uit vele soorten gerechten van uit de hele wereld en een speelterrein voor uw kinderen? Dat kan bij ABC Restaurant in Sevenum. Dit unieke concept zal u een onvergetelijke ervaring bezorgen. En u kunt deze ervaring natuurlijk beleven met uw dinerbon of dinercheque.

Ja, bij ons zijn er echt maar liefst elf restaurants waar u uit kunt kiezen. U kunt al onbeperkt genieten vanaf €29,95 per persoon! Bent u een visliefhebber? Dan haalt u de lekkerste visgerechten bij ons restaurant Daily Fresh Fish. Toch liever vlees? Kies dan voor onze Steakhouse waar u kunt genieten van een Amerikaanse grill met een echte Route 66-sfeer. Maar natuurlijk hebben wij nog veel meer; van Oosterse wok tot de traditionele Italiaanse keuken en van pannenkoeken en wafels tot Mexicaans en sushi, u vindt het bij ons. Ook aan de verantwoord eter hebben wij gedacht, wij hebben namelijk minimaal 40 gerechten gelabeled met onze sticker Healthy Option. Bij deze gerechten hoeft u niet langer na te denken over het suiker- of zoutgehalte of de hoeveelheid vet, dit zijn verantwoorde en gezonde maaltijden.

ABC Restaurant Sevenum is de perfecte plek voor als u met een grotere groep of met kinderen onbezorgd uit eten wil gaan. Ons restaurant is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeerplek. Ervaar het zelf met uw dinerbon of dinercheque. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10