Stoer

Adres
Voorstraat 56
3201BB Spijkenisse
Telefoon
0181 375665

Restaurant Stoer vind je in een karakteristiek historisch wit pand aan de Voorstraat 56 in Spijkenisse. De naam Stoer hebben de uitbaters van deze eetgelegenheid bewust gekozen omdat ze hun gasten kennis willen laten maken met gerechten die stoere smaken hebben. De inrichting van het etablissement sluit daar prima op aan, want die is industrieel en modern zonder dat het koud en wil aanvoelt. Warmte en gezelligheid zijn namelijk ook belangrijke facetten in het horecaconcept van dit restaurant, dat overigens ook over een gezellig straatterras beschikt, zodat je er bij goed weer ook heerlijk in de open lucht een hapje en een drankje kunt doen. Restaurant Stoer is op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Op al die openingsdagen kun je er vanaf half 5 ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht.

Bij dit restaurant kun je in alle gevallen rekenen op eerlijke gerechten die gemaakt zijn van kersverse ingrediënten. Dit resulteert in puur vlees, knisperende groenten en prachtige broodjes. Voor de bereiding van het vlees maakt de keukenbrigade van Stoer gebruik van een authentieke twee meter lange Afrikaanse braai die de vleesgerechten van een unieke grillsmaak voorziet. De kippetjes die men in dit restaurant aan je serveert worden stuk voor stuk aan het spit gegaard. De menukaart van dit restaurant geeft je op hoofdlijnen keuze uit burgers, steaks, barbecue ribs en chicken. Uiteraard kun je deze hoofdgerechten vooraf laten gaan door een starter zoals bijvoorbeeld carpaccio, gamba’s of een poké bowl. De stoere toetjes bij Stoer bestaan onder meer uit gegrilde donut, golden mango cheesecake of een blondie (yoghurt-amarenenijs met witte en pure chocolade, gezouten karamel en pecannoten). Aangezien dit horecabedrijf niet aan leeftijdsdiscriminatie doet is er ook een stoere kinderkaart beschikbaar, waarop tal van lekkernijen prijken die ook jonge smulpaapjes gegarandeerd overheerlijk zullen vinden.

Een avondje lekker eten bij Restaurant Stoer betekent als vanzelfsprekend dat je aan het einde ervan de rekening voor al je genuttigde dranken en spijzen gepresenteerd krijgt. Als je in het bezit van een dinercheque of een dinerbon bent is dat natuurlijk geen enkel probleem, want dan kun je het openstaande bedrag gewoon deels of volledig met je beschikbare tegoed betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10